Πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα των Αετινών Αθήνας στα χίλια Αστέρια












Το βράδυ της Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου 2011, στα κέντρο «Χίλια Αστέρια», Αχαρνών 434 στα Πατήσια, πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετινών Αθήνας. Στη μεγάλη αίθουσα του κέντρου, οι καλεσμένοι απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά, γεμάτη κέφι, γλέντι και χορό.
Ο πρόεδρος Χρήστος Ντέμος και τα παιδιά του Συλλόγου, στην είσοδο του κέντρου καλωσόριζαν σαν οικοδεσπότες όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχαριστούσαν για την αγάπη και την προσφορά τους στο σύλλογο. Ο χορός καλά κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες και η δημοτική ορχήστρα με τα μεγαλύτερα ονόματα της δημοτικής παράδοσης, έδωσε τη δική της νότα διασκέδασης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Κώστας Καραγκούνης, ο Τρυφιάτης Πάνος Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων ΑΒΕΕ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ), ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Στεργίου Δημήτρης, ο Πρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρείας λόγου και τέχνης Τσελεπής Μπάμπης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κατούνας Βαγγέλης Κουτιβής, ο Γραμματέας του συλλόγου Μπαμπίνης Γιώργος Μπαρμπαρούσης, από τον Σύλλογο Φυτειών ο πρόεδρος Χρήστος Σαλτογιάννης και ο Αντιπρόεδρος Ζώης Κουτσομπίνας, από τον σύλλογο Αγραμπέλου ο πρόεδρος Τσέλιος Γιώργος και η ταμίας Τάση Χριστίνα, από τον τοπικό σύλλογο Αετού η πρόεδρος Έφη Γρίνου, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Κωνωπίνας Νίκος Κορομηλάς, ο ραδιοφωνικός παραγωγός του «ΜΑΓΕΙΑ FM» Λάμπης Μαυρέλης, από την Ο.Π.ΣΥ.Ξ., ο Βασίλης Μπουρνάζος και ο Σπύρος Μπάκας, οι π. Πρόεδροι του Συλλόγου Καραμπέκιου Σουλτάνα, Ζαφείρης Νώντας και Τομαράς Διονύσιος, κ.α.
PHOTOTSELIOS

Σχόλια