Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Αρχοντοχώρι !!!!




Μεγάλη μουσική βραδιά πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στο Αρχοντοχώρι απο τον πολιτιστικό Σύλλογο Αρχοντοχωριτών <<Η Ζωοδόχος πηγή >>.
Μετά απο πολλά χρόνια αδράνειας αποφασίστηκε απο τους ετεροδημότες  την επαναλειτουργία  του Πολιτιστικού Συλλόγου στα πλαίσια του νέου ξεκινήματος διοργανώθηκε πολιτιστικό φεστιβάλ στα πλαίσια του ανταμώματος των συχωριανών. 
Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε σε αυτό το κάλεσμα του Συλλόγου,  που την τελευταία βραδιά  διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Η βραδιά ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό απο τον Πρόεδρο του Συλλόγου Παρασκευά Σιδερά ακόμη την εκδήλωση χαιρέτησε η Γεννική Γραμματέας του Συλλόγου Ουρανία Πεταλιά  στην ομιλία της τόνισε την σπουδαιότητα του Συλλόγου και πόσο ανάγκη είχε το χωριό τις εν λόγο εκδηλώσεις, στη συνέχεια ευχαρίστησε τα Διοικητικά Συμβούλια του Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων Τα Κόροντα, Φυτειωτών Το Λιγοβίτσι και το χορευτικό Αρχοντοχωρίου, για την συμμετοχή  των  χορευτικών τους στις Πολιτιστικές εκδηλώσεις καθώς και τους δάσκαλους των χορευτικών Αντώνη Μπενέκο και Λάκη Κοσμά, ακόμη ευχαρίστησε και τα μέλη του κεντρικού συμβουλίου της  Ο.Π.ΣΥΞ. για την παρουσία τους στην εν λόγο εκδήλωση
Το blog xiromeritis εύχεται στον πολιτιστικό Σύλλογο πάντα επιτυχίες !!!!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ















































Σχόλια