Το αδιαχώρητο επικράτησε στην μουσική βραδιά που πραγματοποιήθηκε στο Βασιλόπουλο απο τον Σύλλογο << Η ΒΕΛΑ>>



Μεγάλη μουσική βραδιά πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στο Βασιλόπουλο απο τον πολιτιστικό Σύλλογο Βασιλοπουλιωτών  <<Η ΒΕΛΑ >>.
Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε σε αυτό το κάλεσμα του Συλλόγου,  που διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες, με την Διαλεχτή και τον Γιώργο  Καψάλη.

Η βραδιά ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό απο τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ηλία Κούγγελη  στην ομιλία του τόνισε την σπουδαιότητα του Συλλόγου και πόσο ανάγκη είχε το χωριό τις εν λόγο εκδηλώσεις, στη συνέχεια ευχαρίστησε τους χορηγούς κτηνοτρόφους που πρόσφεραν προβατίνες στον Σύλλογο για την εν λόγο εκδήλωση.
Την εν λόγο εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Ευθυμία Καραπάνου-  Κολοβού ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ερωτόκριτος Γαλούνης, Βασίλειος Μουρκούσης, Αναστάσιος Κατσιπάνος, Κώστας  Κυριάκος, Φώτης Λιβάνης, Ο Πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Παναγιώτης Χολής, απο την ΟΠΣΥΞ ο Οργανωτικός Γραμματέας Κώστας Γεωργούλας η Πρόεδρος του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων ΄΄Τα Κόροντα΄΄ Ελένη Σάββα, Ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Καραισκάκη Απόστολος Σόμπολος .
Το blog xiromeritis εύχεται στον πολιτιστικό Σύλλογο πάντα επιτυχίες !!!!
Δείτε πολλές Φωτογραφίες 
Καλλιρρόη και   Κώστας Γεωργούλας   

















































































Σχόλια