Ξηρόμερο : Εγκαταλείπουν την Κων/να Σαμαρά

po-samara
Σοβαρή στελεχιακή «αιμορραγία» έχει υποστεί τις τελευταίες μέρες η υποψήφια δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Κων/να Σαμαρά, χάνοντας έναν σημαντικό αριθμό υποψηφίων που κινούνται μάλιστα σε έναν προνομιακό πολιτικά γι” αυτήν χώρο, αυτόν δηλαδή της Νέας Δημοκρατίας.

Η υποψηφιότητα της συζύγου του νυν δημάρχου φαίνεται πως δεν τυγχάνει αποδοχής στον στενό πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο και πλέον οι διαφωνίες που και κατά την περίοδο της θητείας του Πυθαγόρα Σαμαρά  είχαν εκφραστεί ,  είναι ανοικτές με δηλώσεις και υποψηφιότητες που ενδυναμώνουν το ψηφοδέλτιο του κύριου αντιπάλου της κ. Σαμαρά, του Ερωτόκριτου Γαλούνη δηλαδή.

Με την παράταξη του κ. Γαλούνη, έχουν ήδη ανακοινώσει πως θα συνεργαστούν σημαντικοί παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης στην περιοχή με μεγάλη εμπειρία. Πρόκειται για ονόματα με έρεισμα τόσο στις έδρες Δημοτικών Ενοτήτων όσο και σε κοινότητες του δήμου.  Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του Βασ. Μουρκούση , πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, για χρόνια συνεργάτη του Πυθ. Σαμαρά, που πρόσφατα ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον κ. Γαλούνη. Η περίπτωση του κ. Μουρκούση είναι η πιο χαρακτηριστική και δεν είναι η μόνη. Αξίζει να αναφερθούν οι περιπτώσεις του Κ. Λαϊνά από τον Πρόδρομο, Δημοτικού Συμβούλου και πρ. μέλους της Ν.Ε. της ΝΔ, του Κ. Γαλάνη, πρώην Δημοτικού Συμβούλου από τον Αστακό, του Στ. Αργύρη, πρ. Δημοτικού Συμβούλου από τον Καραϊσκάκη και του Π. Γαζέτα από τις Φυτείες. Πολύ γνωστό στέλεχος της ΝΔ που επίσης συμπαρατάσσεται με τον κ. Γαλούνη είναι ο Αλέκος Τσακαλογιάννης από την Μπαμπίνη. Και από άλλους πολικούς χώρους όμως παρουσιάζονται διαρροές από την παράταξη Σαμαρά, όπως αυτές του πρ. Δημοτικού Συμβούλου  κ. Λυμπεράτου και του πρ. αντιδημάρχου Φώτη Λιβάνη.

Εαν η κατάσταση συνεχιστεί, τότε ο κ. Γαλούνης αποκτά ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι της κ. Σαμαρά – Κουμανδράκη και θα έχει τον πρώτο λόγο στις εκλογές του Μαΐου.
agriniopress

Σχόλια

  1. Για τον κυριο μουρκουση γνωριζω παρα παρα πολυ καλα οτι ζητησε απο την ντινα 65 χιλιαδες ευρω κ δεν του τα δωσαν αρα απο τον κυριο γαλουνη ποσα να πηρε; τυχοδιοκτης ηταν μια ζωη τα ιδια εκανε κ με το κωστοπουλο πρωιν βουλευτη της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ η εξαγορά συνειδήσεων!!! Έχουμε μπερδέψει την πολιτική και την αξιοπρέπεια με τα 500ευρα και τα ρουσφέτια.....ΑΞΙΟΙ ..αυτός ο τόπος θα πάει μπροστά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου