Νίκη για τον Αίολο σε φιλικό παιχνίδι στο Αγρίνιο

Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο ΔΑΚ Αγρινίου το απόγευμα της Πέμπτης μεταξύ του Α.Ο. Αγρινίου και του Αίολου Αστακού που αμφότεροι αγωνίζονται στον πρώτο όμιλο του Βορρά της Γ Εθνικής. Νικήτρια η ομάδα του Αστακού με 52-72.

Ήταν το πρώτο επίσημο φιλικό για την ομάδα του Α.Ο. Αγρινίου (είχε προηγηθεί και ένα προπονητικού χαρακτήρα με την Γ.Ε.Αγρινίου) ενώ για τον Αίολο Αστακού ήταν το δεύτερο φιλικό μετά και την νικηφόρα αναμέτρηση μέσα στην Λευκάδα την προηγούμενη Κυριακή. Οι δύο προπονητές μοίρασαν τον χρόνο συμμετοχής κάνοντας διάφορες δοκιμές.

Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Α.Ο. Αγρινίου ταξιδεύει στην Κοζάνη για να αντιμετωπίσει τους Διόσκουρους, ενώ ο Αστακός ταξιδεύει στα Σιάτιστα.

Θετικό η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο για να δει το παιχνίδι σε ώρα μάλιστα εργάσιμη. Στα αρνητικά οι 14 λάμπες καμένες στην οροφή του ΔΑΚ Αγρινίου που έκανε το παιχνίδι να διεξαχθεί σε ρομαντική ατμόσφαιρα και το πρόβλημα με το χρονόμετρο το 24αρι που δεν πηγαίνει στα 14 σε όλες τις περιπτώσεις.

Καλύτεροι από τον Αστακό οι Σταμόπουλος, Κακλαμάνος και Πανάρας. 

Δεκάλεπτα: Α: 7-21 Β:11-15 Γ:15-23 Δ:19-13 

Α.Ο.Αγρινίου (Σταυροθανάσης-Σταμάτης): Παναγιώτου 8, Τσατάλας 2, Σταμούλης 3, Μήτσου 9, Σταμουλάκης 2, Γεωργούλας, Πατσέας, Παρθένης, Μακρής 18, Μουχάκης 4, Γκόβας 6 

Αίολος Αστακού (Βουρνάς): Σούρλας, Δουρούκης, Ψάλτου, Πανάρας, Καλισώρας, Χουλιάρας, Σταμόπουλος, Παππάς, Θωνιάτης, Κακλαμάνος



  


  





πηγή: basket247 / φωτό: Ανδρέας Κουτσοθανάσης

Σχόλια