Με επιτυχία το γλέντι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αρχοντοχωρίου στα «Αγρίμια»








Αναρτήθηκε από 



Με μεγάλη επιτυχία και μαζική προσέλευση νεολαίας πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα  που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχοντοχωρίου (η Ζωοδόχος Πηγή) στα «Αγρίμια,  στην Αθήνα, τη Παρασκευή βράδυ 27 Φεβρουαρίου 2015. 
      Ο χώρος του κέντρου γέμισε από νέους, που διασκέδασαν για πολλές ώρες σε παραδοσιακούς ρυθμούς και για πρώτη φορά εμφανίστηκε το νεοσύστατο χορευτικό του συλλόγου το οποίο καταχειροκροτήθηκε υποσχόμενο να συνεχίσει τη χορευτική παράδοση του τόπου μας.
      Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκόμενους, οπρόεδρος του Συλλόγου Πάρις Σιδεράς και στη συνέχεια  τα μέλη του ΣυλλόγουΟυρανία Πεταλιά και Βαγγέλης Αποστολάκης αναφέρθηκαν στις δράσεις και το έργο του Συλλόγου........



    Την εκδήλωση χαιρέτισαν με σύντομες ομιλίες, ο Γιατρός και πρώην δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού συλλόγου Χρυσοβίτσας Μάκης Ζορμπάς και ο εκπρόσωπος της ΟΠΣΥΞ Βασίλης Μπουρνάζος. 
      Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας και όλα τα μέλη του συλλόγου την μοίρασαν δίνοντας ευχές σε όλους του παρευρισκόμενους, για ένα δημιουργικό και αρμονικό νέο έτος.
     Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ γλέντι και χορό. Η εκδήλωση ήταν από τις ωραιότερες της φετινής σεζόν και ήταν μια ευκαιρία για να διατρανωθεί η ανοδική πορεία του Συλλόγου.
Και του Χρόνου!!















Σχόλια