Τέσσερις (4) μεγάλοι τόνοι ψαρεύτηκαν στον Αστακό






ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρήστος Μπόνης 

      Θέμα συζήτησης για ακόμα μία φορά, ο Αστακός, αφού μετά το ψάρεμα του ξιφία μήκους τεσσάρων μέτρων και βάρους 360 κιλών, χθες ψαρεύτηκαν τέσσερις (4) μεγάλοι τόνοι και κοσμούν το ιχθυοπωλείο Παναγιώτη Πάσχου,στο κέντρο της πόλης. 
           Ο Φωτορεπόρτερ Χρήστος Μπόνης μας γράφει:     «Ήταν να μη γίνει η αρχή.. Μπορεί τουρισμό να έχουμε....... άστα να πάνε, αλλά μας επισκέπτονται άλλου είδους τουρίστες,  οι οποίοι τελικά μένουν για πάντα εδώ (χωρίς βέβαια τη θέληση τους). 
      Μετά την ανεπανάληπτη ψαριά του Στέφανου Λύσσαρη πριν λίγες μέρες με τον περίπου 360 κιλών ξιφία, στο ψαράδικο του Παναγιώτη Πάσχου εκτίθενται από χθες 4 μεγάλοι Τόνοι.............

 
     Τα συγκεκριμένα ψάρια έγιναν αντικείμενο για ακόμη μια φορά περιέργειας και θαυμασμού από τους Αστακιώτες αλλά και απο τουρίστες που είχαν έρθει στον Αστακό με τα σκάφη τους . 
       Αυτοί βέβαια (οι τόνοι) τεμαχίστηκαν και πουλήθηκαν στην αγορά εν αντιθέσει με τον ξιφία. Ας ελπίσουμε ότι θα τριτώσει το καλό με ακόμη μεγαλύτερες ψαριές, όσο για τον τουρισμό κάθε πέρσι και καλύτερα».




Αναρτήθηκε από 

Σχόλια