ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ανδρέας Πιστιόλης με καταγωγή απο το Ευηνοχώρι

xiromeritis | 11:53 π.μ. | 0 σχόλια


Πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ανδρέας Πιστιόλης 


Άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2016 ΤΣΣΚΑ Μόσχας  είναι ο  Ανδρέας Πιστιόλης με καταγωγή απο το Ευηνοχώρι.
Ο Ανδρέας Πιστιόλης έχει διανύσει όλα τα χρόνια ενασχόλησής του με το μπάσκετ στον Παναθηναϊκό. Αρχικά ως παίκτης στα τμήματα υποδομής, στη συνέχεια ως προπονητής στις ομάδες Παίδων και Εφήβων, πριν ενσωματωθεί στο ..................τεχνικό επιτελείο της ομάδας Ανδρών..Ο 37χρονος Μποχωρίτης  προπονητής υπήρξε μέλος του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού (υπό τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και μαζί με τον Ιτούδη) από το 2007 μέχρι το 2012, ενώ ήταν βοηθός του Ιτούδη και στην Μπάνβιτ.  Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα στο μπάσκετ.


                       Πιστιόλης-Ιτούδης-Ομπράντοβιτς απο την κοινή τους θητεία στον Παναθηναικό..
 http://gatosstakeramidia.blogspot.gr
http://xiromeronews.blogspot.gr/2016/05/blog-post_578.html

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...