ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμπορικός Σύλλογος Αστακού: Όχι στη μετατροπή του όρμου του Αστακού σε «νεκροταφείο» παροπλισμένων πλοίων

xiromeritis | 10:15 μ.μ. | 0 σχόλιαEMΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
«ΕΡΜΗΣ»


Mετά από την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του εμπορικού συλλόγου, στις 13/05/2016, μετά το επείγον κάλεσμα του προέδρου, λόγω του θέματος που προέκυψε από την απόφαση, που πάρθηκε από το Δήμο Ξηρομέρου στις 10/05/2016, για την ενεργοποίηση του όρμου του Αστακού, ως αγκυροβόλιο παροπλισμένων πλοίων, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία των μελών του, ότι δεν επιθυμούμε την μετατροπή του όρμου του Αστακού σε «νεκροταφείο» παροπλισμένων πλοίων. 

Ο σύλλογός μας, θα ταχθεί ενάντια σε περαιτέρω κινήσεις του Δήμου Ξηρομέρου, που θα προωθούν την ενεργοποίηση της ανωτέρω απόφασης, η οποία θεωρούμε ότι οδηγεί σε μεγαλύτερη υποβάθμιση περιβαντολλογικά και οικονομικά, του ήδη «πάσχοντα» Αστακού.

Οι κινήσεις διαμαρτυρίας μας, συμπορεύονται πλήρως με την κοίνη γνώμη του τόπου και βρίσκονται αλληλέγγυες με τις αρνητικές αποφάσεις, ως προς το θέμα, και άλλων τοπικών συλλόγων, όπως ο σύλλογος επαγγελματιών αλιέων, γυναικών, οικοδόμων, πολυτέκνων κ.α. 

Ο πρόεδρος
Παπαϊωάννου Χρήστος


Πηγή: http://www.astakos-news.gr/2016/05/blog-post_16.html#ixzz48qdGgSR3

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...