ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δύσκολη η οδική πρόσβαση στους Εγκρεμνούς Λευκάδας

xiromeritis | 12:43 μ.μ. | 0 σχόλια


       Το Υπουργείο Υποδομών πιέζει ο δήμος της Λευκάδας αλλά και οι φορείς του νησιού, ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία για την αποκατάσταση της οδικής πρόσβασης προς  τις δημοφιλείς παραλίες των Εγκρεμνών και του Γιαλού  που είναι και αυτές που δεν έχουν οδική πρόσβαση μιας και υπέστησαν πολύ σοβαρές καταστροφές από τον σεισμό του Νοεμβρίου του 2015.
       Να θυμίσουμε πως για τους δρόμους αυτούς έχει εγκριθεί κονδύλι ύψους 5,7 εκατομμυρίων ευρώ και το έργο είναι ευθύνη του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων...............       «Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση ανάθεσης. Η μελέτη έχει ολοκληρωθεί και θα κληθούν μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία κάποιες μεγάλες εργολαβικές εταιρείες για να καταθέσουν προσφορές, μιας και πρόκειται για επείγουσα κατάσταση. Εάν το έργο το έκανε άλλος φορέας, τότε οι καθυστερήσεις θα ήταν πολύ μεγαλύτερες» εξηγεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της Λευκάδας κ. Νικητάκης στοagriniopress.gr.
     Όλα δείχνουν πάντως πως η οδική πρόσβαση στην παραλία των Εγκρεμών δεν πρόκειται φέτος να αποκατασταθεί εξαιτίας των εκτεταμένων ζημιών του οδικού δικτύου που καταλήγει σε αυτήν, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια ώστε τουλάχιστον ο Γιαλός να είναι προσβάσιμος, πράγμα όμως που και αυτό θεωρείται δύσκολο.  «Ελπίζουμε τουλάχιστον να καταφέρουμε να γίνουν έστω κάποιες προσωρινές προσβάσεις» συμπληρώνει ο κ. Νικητάκης αλλά με το καλοκαίρι ήδη προ των πυλών αυτό θεωρείται μάλλον απίθανο.
       Έτσι οι εραστές της δημοφιλούς παραλίας θα πρέπει φέτος να αναζητήσουν άλλους τρόπους ώστε να την χαρούν, δηλαδή μέσω θαλάσσης. Θεωρείται σίγουρο πως θα υπάρχουν σκάφη που θα τα εκμεταλλεύονται επαγγελματίες της περιοχής και που θα εξυπηρετούν την δια θαλάσσης επικοινωνία με την διάσημη παραλία.

Δείτε την κατάσταση στον δρόμο για την παραλία του Γιαλού μετά τον σεισμό:


http://xiromeronews.blogspot.gr/2016/05/blog-post_943.html

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...