ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αστακού "Μία από τις καλύτερες εκδρομές, σε ένα από τα ωραιότερα μέρη του Ξηρόμερου" (Σκουρτού – Λιγοβίτσι - Βελανιδοδάσος)

xiromeritis | 10:46 π.μ. | 0 σχόλια

Μία από τις καλύτερες εκδρομές, σε ένα από τα ωραιότερα μέρη του Ξηρόμερου!!!!
Σκουρτού – Λιγοβίτσι - Βελανιδοδάσος.
Παρακολουθήσαμε τον κούρο, ο Χριστόφορος και ο Μιχάλης κούρεψαν τέσσερα πρόβατα, ´´αναβιώνοντας ´´το έθιμο του κούρου.
Μετά ακολούθησε ο περίπατος σε ένα από τα μονοπάτια του βελανιδοδάσους. Μια όμορφη διαδρομή από το δρόμο που οδηγεί στο Λιγοβίτσι μέχρι το κιόσκι!!
Ύστερα ακολούθησε ξεκούραση στο κιόσκι , παρουσίαση προϊόντων του δάσους και ενημερωτική προβολή στη δημοτική βιβλιοθήκη στη Σκουρτού για την ιστορία του βελανιδοδάσους και την προοπτική που προσφέρει αυτό στην τοπική οικονομία από τον Αποστόλη Τζογάνη.
Στη συνέχεια πήγαμε στο μοναστήρι του Λιγοβιτσίου. Μάθαμε την ιστορία του και συγκινηθήκαμε με τα όμορφα λόγια της Ηγουμένης. Απολαύσαμε την απίστευτη θεά και φύγαμε για τον Αη Γιάννη, όπου κάτω από τη δροσιά μιας τεράστιας βελανιδιάς χαλαρώσαμε, φάγαμε και διασκεδάσαμε όλοι μαζί!
Ψυχή της εκδρομής ο Αποστόλης Τζογάνης, που οργάνωσε σχεδόν τα πάντα, με τη βοήθεια των παιδιών του Χριστόφορου και του Μιχάλη, του Τάκη Γερογιάννη, του Παύλου Τζογάνη και του Προέδρου της τοπικής Κοινότητος Στάμου Τζογάνη.
 


πηγη:
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αστακού

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...