Πάνε τσάμπα και οι γλάστρες… Συνεχίζουν να παρκάρουν στο παραλιακό της ΒΟΝΙΤΣΑΣ!


ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Μία εικόνα.... χίλιες λέξεις

 Τι κι αν ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας τοποθέτησε μεταλλικές γλάστρες κατά μήκος της παραλίας προκειμένου να εμποδίζεται η παράνομη στάθμευση οχημάτων;Τι κι αν τοποθέτησε μπάρες για την αποτροπή της στάθμευσης στο παραλιακό δρόμο της Βόνιτσας;
   Κι όμως... Οδηγός Αγροτικού με ιδιαίτερο θράσος στάθμευσε παράνομα ακόμα κι επάνω στο Πεζόδρομο, αδιαφορώντας για τα μέτρα που πήρε ο Δήμος και ανάγκασε τους πεζούς να ακροβατούν στην άκρη του δρόμου με κίνδυνο να βρεθούν στη θάλασσα. 
    Έτσι λοιπόν συνέβη προχθές και αποτύπωσε στο φωτογραφικό του φακό αναγνώστης και τις οποίες ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.......



         Πρέπει να στηλιτεύσουμε την κάκιστη νοοτροπία μερικών οδηγών που μεταβαίνουν στη παραλία της Βόνιτσας παρκάρουν όπου βρουν, κατά προτίμηση έξω από καφετέριες η μπαράκια που θέλουν να πιουν το καφέ τους καιγράφουν στα παλιά μου υποδήματα νόμους και ηθικούς κανόνες και είναι αποδεδειγμένο ότι δεν υπάρχει σεβασμός στο συνάνθρωπο, στη κοινωνία και στο περιβάλλον.
       Η απλή λογική όλων των ανθρώπων λέει ότι ο πεζόδρομος είναι για τους πεζούς και όχι για τα αυτοκίνητα και σε όλο τον κόσμο η στάθμευση αυτοκινήτου πάνω σε πεζοδρόμιο είναι παράνομη και τιμωρείται από το νόμο.Καιρός είναι ο Δήμος σε συνεργασία με το Α.Τ. Βόνιτσας να ξεκινήσουν την επιβολή προστίμων στους παραβάτες για να αποφεύγεται το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης  και να δημιουργηθούν συνθήκες ασφαλούς διέλευσης πεζών επάνω στο πεζόδρομο….


Σχόλια