ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ»

xiromeritis | 10:51 π.μ. | 0 σχόλια


Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς  Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου  Κωνσταντίνος Γεωργούλας συγχαίρει  θερμά την ομάδα μπάσκετ  του Αιόλου Αστακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής  πραγματοποιώντας ιστορική άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Αποδεικνύετε έμπρακτα ότι η πίστη και η προσήλωση στους στόχους σας σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα επιφέρουν τα πολυπόθητα αποτελέσματα. Το πρωτάθλημα αυτό αποτελεί την εξαργύρωση των κόπων σας και την επιβράβευση της προσπάθειάς σας.
Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο ομολογουμένως δύσκολο έργο σας, το οποίο ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς και παραμένουμε αρωγοί στην αξιέπαινη προσπάθεια σας!!!(ΦΩΤΟ από: SN Studionafpaktos.gr) 

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...