ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Δ. ΜΑΚΡΗ "Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ









      Η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία (ΑΙ.ΠΟ.Ε) σε συνεργασία με την Ενωμένη Ρωμιοσύνη και τους Πολιτιστικούς συλλόγους Γαβαλιωτών Αθήνας Άκρων (Λιθοβουνίου) ΠΑΝΟΡΑΜΑ και κάτω Μακρυνούς, παρουσίασαν χθες βράδυ, Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 στην αίθουσα λόγου και τέχνης, στη στοά του βιβλίου, στην Αθήνα, το βιβλίο του Ιωάννη Δ. Μακρή, τρισέγγονου του στρατηγού Δημητρίου Μακρή, «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ – Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ», έκδοση της Ενωμένης Ρωμηοσύνης. 
    Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πολλοί Αιτωλοακαρνάνες, πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων τιμώντας έτσι με την παρουσία τους όχι μόνο τον συγγραφέα και τους συντελεστές της εκδήλωσης, αλλά τον απροσκύνητο Πρωτοκαπετάνιο του Ζυγού και ασυμβίβαστο Στρατηγό - Αγωνιστή Δημήτρη Μακρή......



Την εκδήλωση προλόγισαν και χαιρέτησαν: 
-Ο Γεώργιος Ρούντας εκπρόσωπος της “Ενωμένης Ρωμηοσύνης” και ο Δημήτρης Αλεξανδρής πρόεδρος του Συλλόγου Άκρων (Λιθοβουνίου) ΠΑΝΟΡΑΜΑ. 

    Την παρουσίαση συντόνισε επιτυχημένα χάρη στην πλούσια πείρα του, σε ανάλογες εκδηλώσεις ο πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε. Παναγιώτης Κοντός, καθηγητής Πανεπιστημίου.
   Εν συνεχεία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου από τους: 
-Διονύσης Μπερερής, Πρ. σχολικός σύμβουλος Π.Ε συγγραφέας και
-Νικόλαος Κολόμβας, Αντιστράτηγος (ε.α), Επίτιμος Διοικητής Γ Σώματος Στρατού-Συγγραφέας.

    Την εκδήλωση έκλεισε ο Μεσολογγίτης συγγραφέας Ιωάννης Δ. Μακρής,  ο οποίος και ευχαρίστησε τους παριστάμενους, για την τιμή που του έκαναν να παραβρεθούν στην εκδήλωση.



























































http://xiromeronews.blogspot.gr/2016/05/blog-post_543.html


Σχόλια