Επιτέλους Διορίστηκαν



Έγιναν σήμερα οι ορκωμοσίες των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ. Εργάτες Γενικών Καθηκόντων Καθαριότητας Υ.Ε. στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας των Καντούνη Γιώργου και Λύσαρη Ευάγγελου, ενώ δεν αποδέχτηκε τελικά τη θέση η Φραγκογιάννη-Μπουμπούλη Αφροδίτη ενώ είχε καταθέσει τα χαρτιά της.
Ορκίσθηκαν από το Δήμαρχο Γεώργιο Αποστολάκη στο Δημαρχείο στην Βόνιτσα και προσλήφθηκαν επιτέλους και οριστικά σήμερα 31/5/2016 στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας μετά από 8 χρόνια αναμονής οι: Καντούνης Γεώργιος του Επαμεινώνδα και Λύσαρης Ευάγγελος του Αθανασίου.
Ενώ τελικά δεν αποδέχθηκε την τρίτη θέση  Εργάτη Γενικών Καθηκόντων Καθαριότητας Υ.Ε. η Αφροδίτη Φραγκογιάννη - Μπουμπούλη ενώ είχε καταθέσει τα χαρτιά της πριν μέρες και η θέση αυτή θα έρθει στον αμέσως επόμενο επιτυχόντα στον ΑΣΕΠ, αφού πρώτα ολοκληρωθούν όλες οι ενέργειες του Δήμου και ΑΣΕΠ.
Άρα στον κλάδο αυτόν  Υ.Π. Εργάτες Γενικών Καθηκόντων Καθαριότητας μένει μία Θέση στον π. Δήμο Μεδεώνος όπου θα έρθει το όνομα (γνωστό σε μας αλλά εφόσον δεν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες δεν μπορούμε να το αναφέρουμε). Το ίδιο συμβαίνει και μία θέση στο π. Δήμο Ανακτορίου με μια κενή θέση που αυτές τις μέρες θα ολοκληρωθεί.
Πράγματι στις δύσκολες μέρες της κρίσης που διανύουμε γι’ αυτά τα άτομα που έγιναν οι ορκωμοσίες και η πρόσληψη τους  είναι κάτι το πολύ θετικό μιας και ζούσαν στην αβεβαιότητα της εποχής.
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο δήμος μας επανδρώνεται σιγά σιγά με προσωπικό μόνιμο με τις παραπάνω ειδικότητες, ενώ ειδικότητες υπαλλήλων γραφείου δεν έχουν ξεπαγώσει ακόμα.
Συγχαρητήρια  στους επιτυχόντες και καλή επιτυχία στο έργο τους.


Σχόλια