Ο ξηρομερίτης Dj Σωτήρης Γερόλυμος στο πρώτο μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στη σκιά της Ακρόπολης


Athens Voice και Klik records : Summer and the City
Το πρώτο μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στη σκιά της Ακρόπολης
Φέτος το καλοκαίρι έφτασε νωρίς. Ή μάλλον, φέτος ο Χειμώνας ποτέ δεν ήρθε. Και μιας και την Άνοιξη δεν την πολυκατάλαβε κανείς, περιμένοντας με απορία τα χρωστούμενα κρύα, ας το πάρουμε απόφαση. Καλοκαίρι καλώς ήρθες.
Η Athens Voice, η φωνή της Αθήνας και η Klik records που σβήνει τα 13 της κεράκια, υποδέχονται το καλοκαίρι με ένα μεγάλο πάρτι στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας και κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης, την Παρασκευή 27 Μαΐου.
K8 point. Το νέο hot spot στο κέντρο της πόλης, Ερμού 112, ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται σε δύο εντυπωσιακά stage 15 αγαπημένους Dj και ραδιοφωνικούς παραγωγούς σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.
Και ποιος δεν θα είναι εκεί. Cayetano, το «εξαγώγιμο προιόν» της Ελληνικής electronica φρέσκος μετά την πολύμηνη βόλτα του στη μακρινή Κίνα. Alex Dimou, με το εκπληκτικό “This Time” να έχει γίνει το νέο κόλλημα του κάθε φίλου της house και τους DoP να τον ρεμιξάρουν. Lee Burton, το παιδί θαύμα που έβαλε σε μπελάδες τον παγκόσμιο μουσικό τύπο κάνει ένα διάλειμμα από το στούντιο. Serafim Tsotsonis, ένας πραγματικός μαέστρος και ιδιοφυία της electronica.
Τα ραδιόφωνα της πόλης δεν γίνεται να μη δώσουν το δυναμικό τους παρόν. George KyriakouEvi Sidiropoulou και Kleopatra Funtanidou με τον αέρα της μεγάλης επιστροφής του Best 92.6. Nikos MorfesisTheo TagDimitris Kyriakopoulos από το αγαπημένο μας ιντερνετικό ραδιόφωνο, Join radioDj Snatch με τη σημαία του Pepper στους ώμους και Dimitri Avgeros, ο ιδιοκτήτης του Just radio της Χαλκίδας. Μαζί τους δύο επιστήμονες των deckCon Seunnery και Σωτήρης Γερόλυμος.
Παρασκευή 27 Μαΐου. Kpoint, Ερμού 112. Ένα πάρτι που θα χορέψει και πάλι το ιστορικό κέντρο της πόλης. Έτσι, for old times shake και γιατί όχι, για να μείνει για πάντα ζωντανό. Ένα πάρτι με πολλούς και καλούς καλεσμένους, εσάς, πολύ Southern, πολλή Estrella, πολλή μουσική και πάρα πολύ χορό.
A night you ‘ll remember


Info:
Παρασκευή 27 Μαΐου
Κ8 point, Ερμού 112, Αθήνα
Από τις 22:00  

http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr/2016/05/dj.html

Σχόλια