ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ TOY ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ

xiromeritis | 7:22 μ.μ. | 0 σχόλια

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ επικ. 2646041482


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Φυτειών της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, πραγματοποίησε χθες 17/6/2016 την πρώτη του Καλοκαιρινή εκδήλωση, ύστερα από τους 4 πρώτους μήνες λειτουργίας του!!!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Κοινωφελής επιχείρησης κ. Κωνσταντίνος Γεωργούλας, ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Βραχάς Παναγιώτης, ο κ. Φλωρόπουλος Ιωάννης, οι υπεύθυνοι του προγράμματος και οι εκπαιδευτικοί των άλλων 2 ΚΔΑΠ του Ξηρομέρου (Αστακού-Κανδήλας).

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αναδείχθηκαν και προβλήθηκαν οι εικαστικές δραστηριότητες, τα κινητικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, η εξοικείωση και γνωριμία με τον πολιτισμό, οι διάφορες περιβαλλοντικές δραστηριότητες, η φιλαναγνωσία, η υλοποίηση σχεδίων εργασίας (project), τα αθλήματα και η αθλητική παιδεία που έλαβαν χώρα στα ΚΔΑΠ του Ξηρομέρου κατά τους 4 πρώτους μήνες λειτουργίας τους, μέσα από την προβολή διαφόρων σχετικών  video.

Ύστερα, τα παιδιά του ΚΔΑΠ Φυτειών με την κατεύθυνση των εκπαιδευτικών τους κας. Βαφειάδου Πασχαλίας (Θεατρολόγου) και της κας. Χολή Ελένης (Γυμνάστριας) πρόβαλαν το μήνυμα της διαφορετικότητας και της πολυπολιτισμικότητας. Η μουσική, ο χορός και η έκφραση των συναισθημάτων ήταν κυρίαρχα καθ’ όλη την διάρκεια του θεατρικού, ενώ τόσο τα παιδιά όσο και οι παρευρισκόμενοι το διασκέδασαν με την ψυχή τους!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μας χάρισαν ένα όμορφο θέαμα και ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και δράσεις για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Ξηρομέρου!
Καλό Καλοκαίρι!Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...