ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Άλλη μιά εντυπωσιακή παρουσία η Χρύσα Πόλκα απο τον Αστακό, στο περίπτερο "ΦΟΙΝΙΞ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ", στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια»

xiromeritis | 10:18 μ.μ. | 0 σχόλια

        Μια όμορφη Αστακιώτισσα η Χρύσα Πόλκα κάνει αισθητή την παρουσία της, στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια», αφού βρίσκεται στο περίπτερο της δυναμικής εταιρείας "ΦΟΙΝΙΞ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ", καλωσορίζει τους επισκέπτες και τους καλεί να γνωρίσουν την εταιρεία, δημιουργώντας ποιοτικές σχέσεις εμπιστοσύνης και σιγουριάς με τους πελάτες.
     Επισκεπτόμενοι το περίπτερο, έχετε την ευκαιρία να μάθετε ότι ο «ΦΟΙΝΙΞ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ» (στην εταιρική σύνθεση συμμετέχει και ο Πανταζής Ν. Απόστολος) είναι ανερχόμενη δύναμη, είναι ελληνικός οργανισμός για την επιθεώρηση και πιστοποίηση πλοίων και σκαφών αναψυχής.......    Αναγνωρισμένος από την Ελλάδα και άλλες σημαίες, με διεθνή καταξίωση, υποκαταστήματα στο εξωτερικό και με αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα, είναι ένας ελληνικός νηογνώμονας που μπορείτε να εμπιστευτείτε για το σκάφος σας. Τα στελέχη του είναι στη διάθεσή σας οποιαδήποτε μέρα και ώρα απαντώντας σε όσα θέλετε να γνωρίζετε παρέχοντας σας ποιοτικές υπηρεσίες επιθεώρησης και πιστοποίησης. Το περίπτερο είναι το 2123.

Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια» στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, δίπλα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου.

http://xiromeronews.blogspot.gr/2016/06/blog-post_59.html

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...