ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σύλλογος Παλαιομανιτών "Η Σαυρία": Εθελοντικός καθαρισμός του κάστρου και του νεκροταφείου Παλαιομάνινας

xiromeritis | 10:37 μ.μ. | 0 σχόλια
     Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Παλαιομανιτών "Η Σαυρία" εθελοντές ανέλαβαν δράση για τον καθαρισμό του κάστρου και του νεκροταφείου Παλαιομάνινας. 
     Η φύση είχε οργιάσει με αποτέλεσμα τα χόρτα να είναι ψηλά με αποτέλεσμα να καθιστούν δύσκολη ή ακατόρθωτη την περιήγηση μέσα στο κάστρο και την επίσκεψη στο Νεκροταφείο. 
     Τα μέλη του συλλόγου, με την εθελοντική τους εργασία στις 18 και 19 Ιουνίου,κατάφεραν να καθαρίσουν το κάστρο στο μεγαλύτερο μέρος του, ώστε να μπορεί να είναι προσβάσιμο και να καθαρίσουν το νεκροταφείο στο οποίο τα χόρτα κόντευαν να καλύψουν τους τάφους
    Τέτοιες πράξεις αλτρουισμού, συνεισφοράς, και ευαισθησίας αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και αφορμή ευαισθητοποίησης για την συνεισφορά όλων μας......Ο Σύλλογος Παλαιομανιτών "Η Σαυρία" ευχαριστεί: 
-Θερμά τον πρόεδρο της Τ.Κ. Παλαιομάνινας Βαγγέλη Σπανό για την άμεση και έμπρακτη παρουσία του, 
-Ευχαριστούμε όλους όσους εθελοντικά βοηθήσανε σε αυτή την περιβαλλοντική μας δράση!!

Φωτογραφίες από το νεκροταφείο του χωριού πριν το καθαρισμό!
Φωτογραφίες του κάστρου πριν το καθαρισμό!http://xiromeronews.blogspot.gr/2016/06/blog-post_238.html

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...