ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγρίνιο: 8.000 άτομα για 800 θέσεις στο Δήμο Αγρινίου

xiromeritis | 6:09 μ.μ. | 0 σχόλια

-Περιμένουν ως «μάννα εξ ουρανού» την οκτάμηνη πρόσληψή τους...
-Για μια θέση στον… ήλιο!

7.950 εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ Αγρινίου, αγωνιούν για μία θέση στον… ήλιο. Για μία θέση μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, με 8μηνη πλέον διάρκεια και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, μέσω του Δήμου Αγρινίου που συμπεριλήφθηκε στους πρώτους 17 Δήμους, ως θύλακας μακροχρόνιας ανεργίας. 
    Οι αριθμοί (που τις περισσότερες φορές λένε την αλήθεια) μαρτυρούν πλήρως την φτώχεια και την ανεργία στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή. Για το Δήμο Αγρινίου περί τα 8.000 άτομα σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση για μία από τις 795 θέσεις που αναλογούν στο Δήμο Αγρινίου........

 
     Από αυτούς, οι 586 κατέθεσαν αίτηση για εργασία μέσω του γραφείου υποστήριξης που λειτουργούσε ο Δήμος στην οδό Δαγκλή. Άνθρωποι με όρεξη για εργασία. Άνθρωποι που παρασύρθηκαν από τον κυκεώνα της κρίσης. Άνθρωποι που αναζητούν την ελπίδα και ένα μεροκάματο γι’ αυτούς και τις οικογένειές τους. 
     Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Γκρίζη «πράγματι το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο. Το γραφείο έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για την εξυπηρέτηση του κόσμου. Η φτώχεια δυστυχώς υπάρχει στην περιοχή, γεγονός που αναδεικνύεται από το ενδιαφέρον των αιτούντων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 795, σε πρώτη φάση θα προσληφθούν 400 άτομα και στον δεύτερο κύκλο οι υπόλοιποι 395.
     Επιπροσθέτως, στο προηγούμενο αντίστοιχο πρόγραμμα, για χίλιες περίπου λιγότερες θέσεις, σε πανελλαδικό επίπεδο, αίτηση είχαν καταθέσει περί τα 28.000 άτομα, ενώ αυτή τη φορά, σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός αγγίζει τις 50.000!
      Ζητούμενο βέβαια είναι η προκήρυξη μόνιμων θέσεων εργασίας, ώστε ο εφιάλτης της ανεργίας να τελειώσει μία και καλή για χιλιάδες ανέργους της περιοχής μας.


http://xiromeronews.blogspot.gr/2016/07/8000-800.html

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...