ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κατεστραμμένος ο δρόμος στην Παλιόβαρκα

xiromeritis | 7:20 μ.μ. | 0 σχόλια

     Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με την κατάσταση του δρόμου στην Παλιόβαρκα. Από τον Οκτώβριο του 2015 υπάρχει σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (δείτε εδώ)  για την αποκατάσταση του, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι «ξεχάστηκαν» και περί άλλων τυρβάζουν.
    Σήμερα ουσιαστικά ο δρόμος είναι κατεστραμμένος και παρότι είμαστε εντός της καλοκαιρινής σαιζόν η κατάσταση παραμένει η ίδια, εγκυμονώντας μάλιστα και κινδύνους για όσους περνάνε από το σημείο και αυτή την εποχή είναι αρκετοί.........     Παρά τις διαβεβαιώσεις από τους αρμοδίους, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία εργασία για αποκατάσταση του, με τους επισκέπτες αλλά και τους επαγγελματίες της περιοχής να διαμαρτύρονται εντόνως.

http://xiromeronews.blogspot.gr/2016/07/blog-post_67.html

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...