ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΗΣΣΑΡΙΑΣ ΖΟΡΜΠΑ-ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

xiromeritis | 11:48 μ.μ. | 0 σχόλιαΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΩΝ ΑΒΑΡΩΝ 

Είναι το νέο βιβλίο της Βησσαρίας Ζορμπά-Ραμμοπούλου....


     Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στον Αστακό την Παρασκευή 5-8-2016 σ ένα όμορφο χώρο ανακαινισμένο από τον δραστήριο Σύλλογο Γυναικών Αστακού, από τον Μάκη Βαρόπουλο.  Το μυθιστόρημα διαδραματίζεται το διάστημα απο Μάιο εως Αύγουστο του 626.. 
       Αναφέρεται στη διπλή πολιορκία της Κωνσταντινουπόλεως από τους Αβαρούς και τους Πέρσες, ενώ ο αυτοκράτορας Ηράκλειος απουσιάζει σε εκστρατεία για την ανάκτηση του Τιμίου Σταυρού που είχε λαφυραγωγηθεί κατά την κατάληψη των Ιεροσολύμων απο τους Πέρσες. 
      Οι άμαχοι πληθυσμοί της Θράκης έχουν καταφύγει μέσα στα τείχη της Κων/πολης αυξάνοντας δραματικά τους έγκλειστους άμαχους που υποφέρουν από πείνα, δίψα, και τρομερό καύσωνα... ενώ το λειψό στράτευμα που δεν έχει εκστρατεύσει, προσπαθεί να απωθήσει τους επιδρομείς.......   Ο λαός καταφεύγει στις εκκλησιές συνθέτοντας τον Ακάθιστο Ύμνο. μέσα σ αυτό το ιστορικό πλαίσιο αναπτύσσεται μια αστυνομική ιστορία μυστηρίου με πρωταγωνιστές 4 προσφυγές εφήβους;....... 
      Η λύση του μυστηρίου έρχεται ταυτόχρονα με την καταιγίδα που οδηγεί στην καταστροφή του εχθρικού στόλου και τη σωτηρία της Πόλις !!!!!!!! 
  Καλοτάξιδο και αυτό το βιβλίο Βησσαρία !!!!!!!
http://xiromeronews.blogspot.gr/2016/08/blog-post_183.html#more

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...