Το μαγαζάκι του μπαρμπα- Πάνου όπου όλοι έχουν σταματήσει για ένα κανταΐφι


 Το μαγαζάκι του μπαρμπα- Πάνου όπου όλοι έχουν σταματήσει για ένα κανταΐφι



Αποτελεί ένα καλά κρυμμένο μυστικό της δυτικής Στερεάς και της Αιτωλοακαρνανίας. Πολλοί ταξιδεύοντας προς Λευκάδα ή κάποιο άλλο μέρος της ευρύτερης περιοχής μπορεί και να το γνωρίζουν και πάντοτε κάνουν μια μικρή όσο και... γλυκιά παράκαμψη. 
Στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας λοιπόν, θα βρεις ένα μικρό μαγαζάκι, ένα λιλιπούτειο cafe- ζαχαροπλαστείο, ακριβώς πάνω στο κύμα.
  Το γνωστό στους ντόπιους μέρος απλά σαν "Μπαρμπα- Πάνος" ή "Γαλάτης" βρίσκεται στο ίδιο σημείο εδώ και δεκαετίες. Για εμάς που συνηθίζουμε να περνάμε τα καλοκαίρια μας στις ακτές του Ιονίου αποτελεί την σχεδόν καθημερινή μας συνήθεια αμέσως μετά το μπάνιο σε κάποια από τις τριγύρω παραλίες.

πηγή φωτό: Instagram

To concept εδώ λοιπόν περιλαμβάνει πλαστική καρέκλα στο χαλίκι, τη θάλασσα στο μισό -κυριολεκτικά- μέτρο και ένα υπέροχο background: τοκαταπράσινο νησάκι του Καλάμου
Εδώ θα δοκιμάσεις -μεταξύ άλλων- πεντανόστιμο κανταΐφι, μπακλαβά με τραγανό φύλλο και ένα γαλακτομπούρεκο με θαυμάσια μυρωδάτη κρέμα.
πηγή φωτό: Instagram

πηγή φωτό: Instagram

πηγή φωτό: Instagram


Τώρα λοιπόν ξέρεις. Και αν κάποια στιγμή σε βγάλει ο δρόμος προς εκείνα τα μέρη μην παραλείψεις να δοκιμάσεις. Και θα με θυμηθείς. Ή και όχι. Σίγουρα όμως θα φας καλά...




http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr/2016/08/blog-post_9.html

Σχόλια