ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοίνωση Συνδέσμου Βασιλοπουλιωτών Ξηρομέρου «Η ΒΕΛΑ».

xiromeritis | 5:45 μ.μ. | 0 σχόλια


Το Διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου Βασιλοπουλιωτών Ξηρομέρου «Η ΒΕΛΑ» ευχαριστεί δημόσια όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού και ειδικά την μουσική βραδιά όπου η παρουσία χωριανών και φιλών από γειτονικά χωριά ήταν συγκινητική και αυθόρμητη.
Είναι γνωστό ότι οι εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων, όποιες και αν είναι αυτές, στηρίζονται αποκλειστικά στον εθελοντισμό και είναι καθαρά μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
Ο σύλλογος μας για την επιτυχία των εκδηλώσεων στηρίχτηκε αποκλειστικά στους εθελοντές συγχωριανούς μας, στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και στις γενναιόδωρες προσφορές συγχωριανών και φιλών.
Το τρίπτυχο αυτό όσο μεγαλώνει τόσο καλύτερο αποτέλεσμα φέρνει και αναβαθμίζει κατά πολύ και την ποιότητα των υπηρεσιών και βάζει τις βάσεις για περισσότερες θεματικές εκδηλώσεις.
Τους ευχαριστούμε όλους και του χρόνου να είμαστε καλά θα τα ξαναπούμε με άλλες εκδηλώσεις.
Προσεχώς ο σύλλογος θα ανακοινώσει τις δραστηριότητες που προγραμματίζει για το χειμώνα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Άγγελος Μακρής                    Γιώργος Κικάτος 


Ανδρομάχης 77, Καλλιθέα, Τ.Κ 17672.
Τηλ. 2109519057.
mail:info@vasilopoulo.com.gr
facebook:βασιλόπουλο Αιτωλοακαρνανίας

http://mytikaspress.blogspot.gr/2016/08/blog-post_39.html#more

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...