ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παραίτηση Λευτέρη Μάντζαρη από το Δ.Σ του Νομικού Προσώπου

xiromeritis | 8:34 π.μ. | 0 σχόλια

 Αποτέλεσμα εικόνας για ελευθεριος μαντζαρης συμπολιτεια ξηρομεριτων 


Mε μια ανάρτηση του στο Facebook o επικεφαλής της Συμπολιτείας  Ξηρομεριτών κ.Ελευθέριος Μάντζαρης μας πληροφορεί ότι παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ του Νομικού Προσώπου Δήμου Ξηρομέρου και οι λόγοι είναι στην διαφωνία του όπως και  και στη δυσκολία συνεννόησης με συγκεκριμένη ομάδα της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών, καθώς και σε προσωπικούς λόγους. Είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια αντιπαράθεση στην Συμπολιτεία Ξηρομεριτών με διαφορετικές τάσεις και απόψεις που μπορεί να οδηγήσουν σε σύγκρουση και ίσως σε ρήξη;;  Ο χρόνος θα το δείξει..
Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε ο κ. Μάντζαρης
 
"Προς Πρόεδρο Νομικού Προσώπου Δ.Ξηρομέρου
Παρακαλώ όπως αποδεχθείτε την παραίτησή μου από μέλος του Νομικού Προσώπου,οφειλόμενη στη διαφωνία μου και στη δυσκολία συνεννόησης με συγκεκριμένη ομάδα της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών,την οποία εκπροσωπώ στο Νομικό Πρόσωπο,καθώς επίσης και σε προσωπικούς λόγους.
Ευχαριστώ εσάς,τα υπόλοιπα μέλη του Νομικού Προσώπου και το διοικητικό προσωπικό του δήμου για τη συνεργασία μας κατά τη διάρκεια της θητείας μου.
Αστακός 27/9/16
Με εκτίμηση"

http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr/2016/09/blog-post_82.html

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...