ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η Επέτειος του ΟΧΙ του 1940 στη Δ.Ε. Φυτειών

xiromeritis | 9:18 π.μ. | 0 σχόλια 
Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Κολοβός, Δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου 
Με δοξολογίες στους Ιερούς Ναούς Αγ. Ευσταθίου Ρίβιου και Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Φυτειών, εορτάστηκε η Επέτειος του ΟΧΙ του 1940 στη Δ.Ε. Φυτειών.
Επιμνημόσυνες δεήσεις και καταθέσεις στεφάνων πραγματοποιήθηκαν στα μνημεία Ηρώων Παπαδάτου και Φυτειών. Η καθιερωμένη παρέλαση έγινε στις Φυτείες..
 Στις σημερινές δύσκολες εποχές δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι η Ορθόδοξη πίστη μας, η μνήμη και ο σεβασμός προς την Ιστορία, τα ιστορικά πρόσωπα και τους διαχρονικούς Εθνικούς αγώνες για ελευθερία και ανεξαρτησία, είναι η εθνική μας κληρονομιά και η πνευματική περιουσία μας.
Όπως κάθε χρόνο, μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου, αυθόρμητη- ενθουσιώδης και μαζική. Με τον δέοντα σεβασμό και επισημότητα, όλοι μαζί με ομοψυχία- ενότητα και ομόνοια, τιμήσαμε και φέτος το ιστορικό μας παρελθόν και χαρήκαμε τη νεολαία μας να παρελαύνει με υπερηφάνεια, κρατώντας ψηλά τη σημαία της Ελευθερίας και της Εθνικής αξιοπρέπειας της Πατρίδος μας.
Ας γίνουν οι ένδοξες στιγμές της ιστορίας μας, διδάγματα και παρακαταθήκες που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε για να σφυρηλατήσουμε με αισιοδοξία το μέλλον της πατρίδος μας, το μέλλον των παιδιών μας. Χρόνια πολλά σε όλους μας. Χρόνια πολλά στο Έθνος των απανταχού της γης Ελλήνων.http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr/2016/10/1940.html

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...