ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ: ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΤΟΕΒ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ

xiromeritis | 1:34 μ.μ. | 0 σχόλια

Ξεκινά το ΤΟΕΒ
Μεγάλη προσπάθεια κάνει η νέα διοίκηση του ΤΟΕΒ για να επαναλειτουργήσει το έργο.
Αρωγός της ειναι ο Δήμος Ξηρομέρου κι όλοι οι φορείς του χωριού κι οι κάτοικοι και ιδιαίτερα η νεολαία.
Ήταν καταστροφικό για την οικονομία του χωριού το γεγονός ότι έμεινε κλειστό το ΤΟΕΒ για 5 χρόνια (από 2/11/2001).
Ολοι οι χωριανοί μας δεν ξεχνούν ότι στο ΤΟΕΒ οφείλουν το ότι απόλαυσαν μεγάλες παραγωγές και εισοδήματα, ότι αναβαθμίστηκε η περιουσία τους, κι έγινε το χωριό μας κέντρο της περιοχής και το σπουδαιότερο κράτησε τη νεολαία του σε αντίθεση μ’ άλλα γειτονικά χωριά.
Ένα τόσο χρήσιμο έργο, το οποίο κατακτήσαμε με αγώνες και κόστισε στο Ελληνικό Δημόσιο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, το αξιοποιούμε και δεν το αφήνουμε να καταστραφεί.
Ο Σύλλογός μας με παρέμβαση του στο συμπατριώτη μας Υπουργό Εσωτερικών κ. Παν. Κουρουμπλή βοήθησε πολύ για να εγκριθεί το ποσό των 80.000 ευρώ στο Δήμο Ξηρομέρου, ο οποίος από το παραπάνω ποσό διέθεσε το απαραίτητο ποσό των 24.800 ευρώ για την επισκευή των αντλιοστασίων. Ο Σύλλογός μας προσπαθεί και για νέα χρηματοδότηση για να καλυφθούν κι οι άλλες απαραίτητες ανάγκες για τη λειτουργία του έργου.
Η νέα διοίκηση μετά την επισκευή των αντλιοστασίων θα ενημερώσει τα μέλη του ΤΟΕΒ για το πρόγραμμά της.

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...