ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρουσίαση βιβλίου την Δευτέρα 12 Δεκέμβρη και ώρα 07:00 μ.μ., στο Επιμελητήριο Αιτ/νίας στο Αγρίνιο

xiromeritis | 11:04 π.μ. | 0 σχόλια


Η "ΒΕΓΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ", είναι μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση, εγγεγραμμένη στο Μητρώο Κοινωνικής Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας, η οποία εδρεύει στην Αθήνα και συστάθηκε το 2015 από μια μικρή ομάδα ανθρώπων με αναπηρία.
Στόχος της, είναι να καταφέρει να εντάξει ΑμεΑ στο πολιτιστικό, κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι, μέσω της παραγωγής προϊόντων πολιτισμού όπως εκδόσεις λογοτεχνικών και επιστημονικών συγγραμμάτων καθώς επίσης και την παραγωγή μουσικών και θεατρικών παραστάσεων.
Ήδη, τα δύο πρώτα έργα της "ΒΕΓΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ", είναι έτοιμα να ταξιδέψουν στο κοινό και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι'αυτό!
Τα δύο πρώτα μας βιβλία:
  • "Ο έρωτας σκοτώνει και του πάει", του κ. Δ. Αρβανίτη και το
  • "Ψηλαφίζοντας τις λέξεις" της κας Άννας Μπιθικώτση,
εκδόθηκαν και περιμένουν την επαφή με τους αναγνώστες τους.
Επί τούτου, την Δευτέρα 12 Δεκέμβρη και ώρα 07:00 μ.μ., σας περιμένουμε στο Επιμελητήριο Αιτ/νίας να μιλήσουμε για κοινωνική οικονομία και φυσικά, τον «έρωτα που σκοτώνει και του πάει», το πρώτο μας χρονικά έργο, ένα μυθιστόρημα για τον λαθραίο έρωτα και την προδοσία του Δημήτρη Αρβανίτη. Η παρουσία σας θα μου έδινε μεγάλη χαρά!

Με τιμή


Υ.Γ.: Μέρος των εσόδων, θα ενισχύσει την προσπάθεια του «Φάρου Τυφλών της Ελλάδας».

http://mytikaspress.blogspot.gr/2016/12/12-0700.html

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...