ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κέντρα Κοινότητας για την Αμφιλοχία, το Θέρμο και το Ξηρόμερο

xiromeritis | 9:23 π.μ. | 0 σχόλια

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  

Eντάχθηκαν προς χρηματοδότηση στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», τρία νέα Κέντρα Κοινότητας για την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στην Αμφιλοχία, στο Θέρμο και στο Ξηρόμερο.
Ήδη έχουν ενταχθεί πριν λίγο καιρό, τα Κέντρα Ακτίου – Βόνιτσας, Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, Αγρινίου, καθώς και το Κέντρο Κοινότητας και Παραρτήματος Ρομά Δήμου Ναυπακτίας.Τα Κέντρα Κοινότητας είναι νέα δράση, με καινοτόμα χαρακτηριστικά και με τη λειτουργία τους επιδιώκεται η ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα Κοινωνικά Προγράμματα και Υπηρεσίες που υλοποιούνται στην περιοχή παρέμβασης.

Ενσωματώνουν τα Γραφεία Διαμεσολάβησης του Δικτύου Δομών για την αντιμετώπιση της φτώχειας, καθώς και τις λειτουργίες εξειδικευμένων κέντρων για ειδικές κατηγορίες του πληθυσμού (π.χ. Κέντρα Ρομά, Κέντρα Μεταναστών κ.α).
Περιλαμβάνουν: α) Πύλη Εισόδου για την πληροφόρηση των πολιτών σχετικά με τα προγράμματα πρόνοιας, κοινωνικής ένταξης και απασχόλησης, β) Διασύνδεση με τους φορείς που παρέχουν υπηρεσίες απασχόλησης, καθώς και άλλες κοινωνικές υπηρεσίες, γ) Παροχή Ποιοτικών Υπηρεσιών (συμβουλευτική υποστήριξη, συμβουλευτική αγωγή σε θέματα νομικού χαρακτήρα, ανάπτυξη Δικτύου Εθελοντισμού, ανάπτυξη δράσεων δημιουργικής απασχόλησης και μαθησιακής στήριξης, διοργάνωση εκδηλώσεων κ.α.)Δικαιούχοι είναι Δήμοι, ΟΤΑ α΄ βαθμού και λοιποί φορείς καθ” αρμοδιότητα, φορείς που συστήνονται και εποπτεύονται από ΟΤΑ α” βαθμού (Δημοτικά ΝΠΔΔ, Κοινωφελείς Επιχειρήσεις).

http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr/2016/12/blog-post_81.html

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...