Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομερου: Οι εκλογές που έγιναν πρόσφατα στο Σύλλογο έστειλαν τα δικά τους θετικά μηνύματα



Η μεγάλη συμμετοχή των μελών (παρέστησαν 43 μέλη) έδειξε ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση του πολιτιστικού έργου κι ότι οι απόδημοι Χρυσοβιτσάνοι εξακολουθούν να νοιάζονται και να αγωνίζονται για την προκοπή και την ανάπτυξη του χωριού τους και του δήμου.
Υπήρξε απόλυτη διαφάνεια στα οικονομικά και σε όλα. Η απόδοση λογαριασμών στη Γ.Σ. ήταν πολύ αναλυτική, ο οικονομικός απολογισμός δεν διαβάστηκε μόνο από τον ταμία αλλά δόθηκε και γραπτώς σε φωτοαντίγραφο σε όλους. Και παράλληλα αποφασίστηκε να δημοσιευτεί στην εφημερίδα για να διαβάσουν όλοι με την άνεσή τους. Απόλυτη διαφάνεια υπήρξε και στις εκλογές.
Η σημαντική ανανέωση στο Δ.Σ. και μάλιστα με νέα μέλη έδειξε ότι ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων “Τα Κόροντα” που έρχεται από πολύ μακριά με 40 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, βάζει πλώρη για μεγάλο ταξίδι στο χρόνο.
Κατά την διάρκεια της 40ετίας οι σκοποί και οι επιδιώξεις αναπροσαρμόστηκαν ανάλογα με τις αλλαγές των συνθηκών και την εξέλιξη της ζωής. Η φιλοσοφία όμως και οι αρχές του Συλλόγου έμειναν σταθερές και αποτέλεσαν κανόνα στην μακρόχρονη πορεία του. Αυτό βοήθησε όχι μόνο να διατηρηθεί ενεργός ο Σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και να βρίσκεται ως σήμερα διαρκώς σε ανοδική πορεία δραστηριοτήτων, έργου διαρκώς καλύτερου και πιο ποιοτικού.
Και αυτό συμβαίνει την ίδια ώρα που η οικονομική κρίση δοκιμάζει τη χώρα και πάρα πολλοί σύλλογοι έχουν αδρανοποιηθεί.

Σχόλια