Eτήσιος χορός του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ στα Αγρίμια





    Γέμισε ασφυκτικά το κέντρο Αγρίμια στην Αθήνα, χθες βράδυ Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, όπου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Περιβαλλοντικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου. 
     Πολύς κόσμος, Χρυσοβιτσάνοι, φίλοι τους και όχι μόνο, τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου και χάρηκαν μια επιτυχημένη βραδιά με πολύ κέφι και χορό, με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής. Οι καλεσμένοι κυριολεκτικά ξεφάντωσαν με ατελείωτο χορό και με πάρα πολύ κέφι μέχρι λίγες ώρες πριν ξημερώσει…........



   Άξιοι «οικοδεσπότες» της βραδιάς ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Μάκης Ζορμπάς και όλα τα μέλη της διοίκησης του δραστήριου συλλόγου, που ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία του στην ετήσια εκδήλωση. 
     Μέσα στη θερμή και πραγματικά οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πρώτα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Την πίτα ευλόγησε ο Αγραμπελιώτης αξιοσέβαστος ιερέας, ο παπα-Βασίλης Πόπης ο οποίος έκοψε και το πρώτο κομμάτι.
     Στην επιτυχημένη εκδήλωση ο πρόεδρος Μάκης Ζορμπάς καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την τόσο μεγάλη προσέλευσή του. 
    Χαιρετισμό έκαναν: ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο πρόεδρος του χωριού Γιάννης Χρόνης, ο αντιδήμαρχος Κώστας Λαϊνάς, οΠαναγιώτης Στάικος π. Δήμαρχος Αστακού, ο Πάνος Σόμπολος πρόεδρος του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων, oι δημοτικοί σύμβουλοι Ναούμης Νίκος και Γιάννης Ζορμπάς, ο Παναγιώτης Κοντός καθηγητής του πανεπιστήμιου Αθηνών και πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΙΠΟΕ και ο Διονύσιος Μπερερής Εκπαιδευτικός, συγγραφέας.
Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ γλέντι και χορό.

       Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: ο πρωθιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα ΠειραιάΠόπης Βασίλειος, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο πρόεδρος του χωριού Γιάννης Χρόνης, ο αντιδήμαρχος Κώστας Λαϊνάς, ο Δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Ναούμης, ο  Γιάννης Ζορμπάς Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου και αντιπρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου, ο πρόεδρος Τ. Κ. ΑγραμπέλουΤάγκας Δημήτριος, ο π Δήμαρχος Αστακού Στάικος Παναγιώτης, ο  π. Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και πρόεδρος του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων Πάνος Σόμπολος, ο Παναγιώτης Κοντός καθηγητής του πανεπιστήμιου Αθηνών και πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΙΠΟΕ, ο Διονύσιος ΜπερερήςΕκπαιδευτικός, συγγραφέας.
        Από την Ξηρομερίτικη Εταιρία Λόγου και Τέχνης ο Γιώργος Τσέλιος, από το σύλλογου Προδρόμου ο Πρόεδρος Φώτης Νικολές, η Γραμματέας Βίβιαν Τίγκακαι μέλη του Δ.Σ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι»Δημοσθένης Κουτσομπίνας, η πρόεδρος του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών Αθήνας Γεωργία Μακρυγιάννη και το μέλος του Δ.Σ. Καούρας Ελευθέριος, ο πρόεδρος του συλλόγου Αγραμπελιωτών Μπολίκας Δημήτριος και τα μέληΚαμπέρης Δημήτριος, Μπαμπάνης Βασίλης, ο π. πρόεδρος  Συλλόγου ΑετούΘανάσης Αναγνωστέλος, η Ελευθερία Σώζου από το σύλλογο Θυρρείου, κ.α.
















































































































http://xiromeronews.blogspot.gr/2017/01/blog-post_444.html

Σχόλια