Το πρώτο βιβλίο της δασκάλας Κατερίνας Θεοδώρου απο τον Αστακό: "O Δρόμος για την Κόλαση"

       Η Δυάς Εκδοτική καλωσορίζει το νέο έτος με ένα συναρπαστικό θρίλερ που υπόσχεται συγκινήσεις στους λάτρεις του σασπένς και της αγωνίας. Ο «Δρόμος για την Κόλαση» είναι το πρώτο πόνημα της συγγραφέως Κατερίνας Θεοδώρου. Η πλοκή του έργου εκτυλίσσεται μεταξύ Πατρών και Ναυπλίου.
     Τους τρεις κεντρικούς ήρωες του βιβλίου –όλοι έλκουν την καταγωγή τους από το Ναύπλιο- αποτελούν μια φοιτήτρια, ένας οργισμένος άνδρας και μια γυναίκα που υπήρξε θύμα στις σκαιές ορέξεις του. Ένοχα μυστικά του παρελθόντος, αγεφύρωτες σχέσεις και ανεκπλήρωτοι πόθοι συνθέτουν δραματικά το πεδίο στο οποίο οι ήρωες θα αναμετρηθούν μοιραία, υπερνικώντας τους φόβους τους, αψηφώντας κανόνες και όρια.........



  “… Ο νέος άντρας, φανερά εκνευρισμένος σφίγγει τη συσκευή στα χέρια του Νιώθει το αίμα του να βράζει στην ιδέα της απόρριψης. Η στιγμιαία παρόρμηση να τα σπάσει όλα γύρω του, ξεπερνιέται με τη διαρκή, σιωπηλή υπενθύμιση των πρόσφατων προβλημάτων του. Οι απαγορευμένες ουσίες που βρέθηκαν πάνω του σε ένα δήθεν «τυχαίο» κυριακάτικο περίπατο, τον έφεραν αντιμέτωπο με τις συνέπειες του νόμου. 
     Ίσως αυτή να ήταν η αιτία που εκείνη με τόση επιμονή τον απέφευγε. Βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά που πρόδιδε την εμπιστοσύνη της. Ίσως άργησε, μα στο τέλος κι αυτή αντιλήφθηκε την πραγματική διάσταση και φύση των προβλημάτων τους. Κι αφού κατάλαβε, αποφάσισε μάλλον να περισώσει ό,τι μπορούσε. Χωρίς να μπει στον κόπο να ρωτήσει και τον ίδιο. Τώρα ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Δυο ολόκληρες εβδομάδες. Να είναι οριστικό αυτή τη φορά;”…

Η υπόθεση από το οπισθόφυλλο του βιβλίου: 
    Δυο γυναίκες, ένας άνδρας… Μια ανίερη τριάδα σε ένα μοιραίο παιχνίδι εκδίκησης. Θαμμένα μυστικά του παρελθόντος αναδύονται στην επιφάνεια και επιζητούν την τιμωρία των ενόχων. 
    Εκείνη, εγκλωβισμένη σε μια σχέση τοξική και ολέθρια αποφασίζει να δώσει το τέλος και να διεκδικήσει όσα στερήθηκε για χρόνια στο πλευρό του δυνάστη της. 
    Εκείνος, οργισμένος και επίμονος, τολμά να την διεκδικήσει με οποιοδήποτε κόστος και, προκειμένου να ικανοποιήσει το πάθος του, φτάνει στα άκρα. 
   Ένα νέο κορίτσι, κάτω από την πίεση των εξελίξεων, καλείται να εγκαταλείψει τις σπουδές και τα όνειρά της και να επιστρέψει στο πατρικό της στο Ναύπλιο. 
   Τα χρόνια περνούν. Ο καθένας μόνος, χαράζει την δική του ρότα στην πορεία της ζωής. Και ενώ όλα δείχνουν πως τα φαντάσματα του παρελθόντος εξαφανίστηκαν, η ίδια η Μοίρα τούς φέρνει αντιμέτωπους σε μια δραματική, τελική αναμέτρηση. 
   Οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν, τα γεγονότα τρέχουν και οι πληγές βαθαίνουν καθώς ο ίδιος υπαίτιος συνεχίζει ανενόχλητος να σαρκάζει κάθε έννοια δικαίου. 
    Το πλησίασμα των τριών είναι ακόμη ένα βήμα προς την Κόλαση. Ποιος λυτρώθηκε ποτέ από την εκδικητική μανία;

Η Κατερίνα Θεοδώρου γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Ερέτρια Ευβοίας και σπούδασε το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής εκπαίδευσης στην Πάτρα. Ζει στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας με τον σύζυγο και τις δύο κόρες τους όπου και εργάζεται ως δασκάλα. Στον ελεύθερο χρόνο της παίζει και συνθέτει μουσική. Το βιβλίο «Ο Δρόμος για την Κόλαση» αποτελεί την πρώτη της συγγραφική προσπάθεια.
http://xiromeronews.blogspot.gr/2017/01/o_14.html

Σχόλια