Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ

Mε μεγάλη επιτυχία έγινε η κοπή και η παιδική γιορτή του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου "ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ" στις 11/2/2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων του ΟΤΕ (Γ' Σεπτεμβρίου 100, Πλ Βικτωρίας)
Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από Χρυσοβιτσάνους και δόθηκαν δώρα σε 25 παιδιά.
Στην αρχή χαιρέτησε την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιάρχης Σάββας, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία
Η πίτα βάρους 3 κιλών μαζί με 100 κομμάτια ήταν προσφορά του συγχωριανού μας Κώστα Κύρου, γιου της Ελευθερίας Γιώτη και του Δημήτρη Κύρου, που διατηρεί το αρτοποιείο " Χωριάτικο" επί της οδού Δωδεκανήσου και Αναπαύσεως 21 στο Περιστέρι, τηλ 210-5726019
Ακολούθησε αμέσως μετά διανομή των δώρων σ΄όλα τα μικρά παιδιά, τα οποία (δώρα) ήταν προσφορά του Συλλόγου . Η εκδήλωση έκλεισε με παράσταση κλόουν για τα μικρά παιδιά.
Τις ευχές του έστειλαν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου κ Κώστας Γεωργούλας, ο πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ κ. Πάνος Χολής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασιλοπουλιωτών κ . Άγγελος Μακρής και ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ κ. Βασίλης Σάββας.
Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση αυτή έγινε στα πλαίσια της δημιουργίας στενότερης επαφής μεταξύ των συγχωριανών και φίλων και έδωσε πολύ χαρά στα μικρά παιδιά κάτι που έκανε και τα Χριστούγεννα ο Σύλλογος όταν έδωσε δώρα στα παιδιά του Δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου του χωριού.

      





















































































Σχόλια