ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Όμορφη και ζεστή η Χοροεσπερίδα του Συλλόγου ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΩΝ Ξηρομέρου (ΦΩΤΟ)

xiromeritis | 8:36 π.μ. | 0 σχόλια
        Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», το Σάββατο  18/03/2017 βράδυ, στη μουσική ταβέρνα «ΑΠΤΑΛΙΚΟ» στο Περιστέρι.
       Οι Παπαδατιώτες, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δ.Σ. γλέντησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους μέχρι το ξημέρωμα..........        Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Στεργίου εκ μέρους του Δ.Σ. καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους, τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.
       Στη συνέχεια, απηύθυναν χαιρετισμό: Ο Αντινομάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας, O πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου Κωνσταντίνος Γεωργούλας και ο Αντιπρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ.Δημήτρης Κοθρούλας.
     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Αντινομάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας, O πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου Κωνσταντίνος Γεωργούλας, από την Ο.Π.ΣΥ.Ξ.: ο Δημήτρης Κοθρούλας, ο Θανάσης Γεροδημήτρης, Μαρία Μαντζάνα, και ο Βασίλης Μπουρνάζος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειωτών Δημοσθένης Κουτσομπίνας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνωπίνας, Βασίλης Σκούρτας και ο Χριστόφορος Καρατσόλας, από το σύλλογο Θυρρείου η Ελευθερία Σώζου,από την Ξηρομερίτικη Εταιρεία Λόγου και Τέχνης ο Γιώργος Τσέλιος, ο Πρόεδρος του Ναυταθλητικού ομίλου «ΑΡΤΕΜΙΣ 78» Νίκαιας Δημήτρης Αχείμαστος, κ.α.

Και του χρόνου!!


http://xiromeronews.blogspot.gr/2017/03/blog-post_372.html

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...