ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Γιορτάστηκε η πολιούχος Ζωοδόχος Πηγή στο ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΒΟΥΝΙ

xiromeritis | 11:43 π.μ. | 0 σχόλια


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ 

     Με κατάνυξη γιορτάστηκε και φέτος στο Στρογγυλοβούνι, ο εορτασμός της Πολιούχου του χωριού Ζωοδόχου Πηγής.
   Την παραμονή της εορτής, την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017, οι κάτοικοι από νωρίς το απόγευμα γέμισαν την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής και παρακολούθησαν με ευλάβεια τον εσπερινό τον οποίο τέλεσαν οι ιερείς π. Ανδρέας Μπότας από το Αιτωλικό και ο π. Κώστας Καττής από το Αγρίνιο και κατόπιν ακολούθησε για τρίτη συνεχή φορά η λιτάνευση της θαυματουργής Ιεράς Εικόνας της Παναγίας, που την κρατούσαν νέοι, σε όλο το χωριό.
     Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Κωνσταντίνος Ράπτης, οι Αντιδήμαρχοι Θεόδωρος Λιβάνης και Βασίλης Τσάρκος, ο Κώστας Γεωργούλας πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, η πρόεδρος του Συλλόγου Στρογυλοβουνιωτών Πηγή Χαντζή και συγκινημένοι ακολούθησαν την περιφορά οι πιστοί κάτοικοι..

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ...


http://xiromeronews.blogspot.gr/2017/04/blog-post_868.html

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...