ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δελτίο τύπου για την θεματική εβδομάδα στο Καραμούζειο Γυμνάσιο Αστακού

xiromeritis | 7:14 π.μ. | 0 σχόλια


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η θεματική εβδομάδα στο Καραμούζειο Γυμνάσιο Αστακού, που πραγματοποιήθηκε από 8 έως 12 Μαΐου 2017 καλύπτοντας και τους τρεις θεματικούς άξονες που όρισε το Υπουργείο Παιδείας: Έμφυλες ταυτότητες, διατροφή και ποιότητα ζωής, πρόληψη εθισμού - εξαρτήσεων.
Εκτός από τις δράσεις που υλοποίησαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, στην επιτυχία της θεματικής εβδομάδας συνέβαλαν με την παρουσία τους:


Στις 8 Μαΐου η συγγραφέας και κοινωνιολόγος κυρία Πριοβόλου Ελένη που ανέλυσε το θέμα των έμφυλων ταυτοτήτων και αναφέρθηκε στη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία.


Στις 11 Μαΐου η κυρία Τραυλού Λαμπρινή Ψυχολόγος MSc του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», που αναφέρθηκε στις μορφές και τις αιτίες εθισμού - εξαρτήσεων.


Στις 12 Μαΐου ο κύριος Τριανταφυλλάκης Γιάννης, Επιμελητής Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής, που μίλησε για τις συνέπειες του εθισμού και τους τρόπους αντιμετώπισής του.


Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών τους ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη συμβολή τους στην πληρέστερη ενημέρωση των μαθητών μας. Ευχαριστεί επίσης τον Δήμο Ξηρομέρου για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων, στην οποία πραγματοποιήθηκαν κάποιες από τις δράσεις μαςhttp://mytikaspress.blogspot.gr/2017/05/blog-post_57.html 

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...