ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή των 3 Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ξηρομέρου στην Αθήνα

xiromeritis | 9:38 π.μ. | 0 σχόλια

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, Ν.Π.Ι.Δ.
ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΠΑΙΔΙΩΝ (Κ.Δ.Α.Π.)
ΑΣΤΑΚΟΥ-ΦΥΤΕΙΩΝ-ΚΑΝΔΗΛΑΣ
                                                                                                         
Αστακός, 7-6-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 4 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδρομή των 3 Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ξηρομέρου.

Το Πρόγραμμα περιείχε επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου μικροί και μεγάλοι περιηγήθηκαν στις ποικίλες συλλογές του μουσείου που περιελάμβαναν αντικείμενα και αρχαία δημιουργήματα που μας προκάλεσαν θαυμασμό, αποκτώντας μια πρωτόγνωρη και αξιομνημόνευτη μουσειακή εμπειρία. Ακολούθησε η επίσκεψη στην Βουλή των Ελλήνων, όπου είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στην αίθουσα των συνεδριάσεων, να μάθουμε για την ιστορία του κτιρίου, την σπουδαιότητα του χώρου που βρισκόμασταν και τον ρόλο της Βουλής. Ο αρκετός ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την εκδρομή μας και αργά το απόγευμα πήραμε το δρόμο της επιστροφής.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκπαιδευτικής εκδρομής των τριών Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Ξηρομέρου  και κυρίως τα πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σ’ αυτό, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου  κ. Κωνσταντίνο Γεωργούλα και τα μέλη του Δ.Σ.Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...