ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία Απολογιστική γενική συνέλευση για την

xiromeritis | 9:51 π.μ. | 0 σχόλια

  Το Κεντρικό Συμβούλιο της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας σας καλεί στην ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση (σύμφωνα με τα άρθρα του καταστατικού) που θα γίνει την Δευτέρα 26 Ioυνίου 2017 και ώρα 18,00 στα γραφεία της ΠΑΝΣΥ, Πατησίων 5 (4ος Όροφος Μέγαρο Τρικούπη) στην Αθήνα.
     Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εάν παρίσταται το 1/3 των αντιπροσώπων των Ομοσπονδιών- μελών της ΠΑΝΣΥ.......        Στην Γενική Συνέλευση συμμετέχουν ως αντιπρόσωποι τα μέλη των Κεντρικών και Εποπτικών Συμβουλίων και οι αιρετοί Αντιπρόσωποι των Ομοσπονδιών – μελών.Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Δευτέρα 03 Ιουλίου 2017 την ίδια ώρα , στο ίδιο μέρος, χωρίς άλλη ενημέρωση  και θα βρίσκεται σε απαρτία  ανεξάρτητα με τον αριθμό των παρόντων αντιπροσώπων. Οι ομοσπονδίες  για να μπορούν  να συμμετάσχουν στην συνέλευση πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει με τις συνδρομές έτους.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
-Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ.
-Διοικητικός απολογισμός –έκθεση πεπραγμένων.
-Οικονομικός απολογισμός – έκθεση πεπραγμένων.
-Έκθεση εποπτικού συμβουλίου.
-Κριτική – απόψεις επι των πεπραγμένων.
-Έγκριση – ψήφιση των πεπραγμένων από την Γ.Σ.
-Τοποθετήσεις – προτάσεις για την λειτουργία και τις μελλοντικές δράσεις της ΠΑΝ.ΣΥ.
-Έγκριση ψηφίσματος θέσεων για θέματα –προβλήματα του Νομού μας.

     Θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης μπορούν να συζητηθούν με αίτηση δυο Ομοσπονδιών-μελών προς το Κ.Σ. τρεις τουλάχιστον ημέρες πριν την συνεδρίαση με την υποχρέωση να γνωστοποιηθούν και στις άλλες Ομοσπονδίες.
(Στους αντιπροσώπους ταχυδρομηθήκαν οι προσκλ

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...