Παραιτήθηκε ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΕΡΟΠΑΝΟΣ, αντιπρόεδρος του Περιβαλλοντικού Σύλλόγου Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου

Αξιότιμοι/ες Συγχωριανοί, Συγχωριανές
      Εδώ και τρία (3) χρόνια, ήτοι από το 2014, ο Πολιτιστικός- Περιβαλλοντικός Σύλλογος Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας «ο Άγιος Γεώργιος», με ανέδειξε, στη θέση του Αντιπροέδρου, θέση η οποία με τιμούσε δεόντως, αναγνωρίζοντας την ανιδιοτελή αγάπη για το χωριό μας και την προσπάθεια που όλα αυτά τα χρόνια έχω καταβάλει για την ανάδειξη του.
    Κατά τη διαδρομή αυτή, στόχος του συνόλου του Συλλόγου, ήταν η βελτίωση και η ανάδειξη του τόπου μας μέσα από τον Πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμά μας, με συνεχείς εκδηλώσεις και δράσεις που απαιτούσαν συλλογική αλλά και προσωπική προσπάθεια και χρόνο. Τονίζω δε, ότι προσωπικά, παρόλο που διαμένω στην Αθήνα, είμαι παρών, πάντα, στις ανάγκες του Συλλόγου, έχοντας κανένα οικονομικό, πολιτικό, κοινωνικό και προσωπικό όφελος.
       Δυστυχώς, ενώ η πλειοψηφία κατέβαλε τα βέλτιστα για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου, με πικρία εισέπραξα «υπόγειο» πόλεμο και διαπίστωσα με θλίψη ότι συγκεκριμένα μέλη προφανώς είχαν άλλους «στόχους». Η ραδιουργία και το κλίμα νοσηρότητας που δημιουργήθηκε καθώς και η τακτική σκόπευε στη διαρκή αποδόμηση και έκθεση τόσο της θέσης όσο και της προσωπικότητάς μου.

       Επειδή, η αξιοπρέπεια και το ήθος μου, δεν επιτρέπουν να ανεχθώ ή να συμβαδίσω με τη νοσηρή και προσβλητική για σκεπτόμενο άνθρωπο τακτική, ιδιοτελών συμφερόντων, σας γνωστοποιώ ότι παραιτούμαι οριστικά από τη θέση του Αντιπροέδρου του Πολιτιστικού- Περιβαλλοντικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας « Ο Άγιος Γεώργιος».
      Παραταύτα, επειδή το ενδιαφέρον και η αγάπη μου για τον τόπο μας είναι ανιδιοτελής, εξακολουθώ να πιστεύω ότι ένας υγιής και άνευ Συμφερόντων Σύλλογος, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για το χωριό μας.

Με εκτίμηση,
Σωτήρης Σ. Γεροπάνος

https://xiromeronews.blogspot.gr/2017/08/blog-post_656.html

Σχόλια