Φωτογραφιες-σοκ από το αυτοκίνητο της 44χρονης-νέα στοιχεία: Η γυναίκα κάτι είχε πιει



Και νέα στοιχεία: ο ιατροδικαστής βρήκε ότι η γυναίκα είχε πιει κάτι, αλλά αναμένει τις τοξικολογικές εξετάσεις

             Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη και τις οποίες φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το protothema.gr. Πρόκειται για δύο φωτογραφίες, με την πρώτη να δείχνει το εσωτερικό του οχήματος και τη δεύτερη να το δείχνει απέξω στην πίσω πλευρά. Η πλέον σοκαριστική φωτογραφία είναι η πρώτη καθώς δείχνει καμένη τόσο τη θέση του οδηγού, όσο και του συνοδηγού...........


        Ενα νέο στοιχείο που αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του protothema.gr είναι πως ο ιατροδικαστής έχει βρει κάτι στον λάρυγγα της γυναίκας και έχει οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι πριν τον θάνατό της κάτι είχε πιει, ωστόσο για να είναι ασφαλή τα συμπεράσματα αναμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

        Αυτή την ώρα καταθέτουν ο αδερφός και ο γιος της γυναίκας ενώ φως στο μυστήριο αναμένεται να δώσουν οι κάμερες της περιοχής, που έχουν καταγράψει μέρος της διαδρομής που είχε ακολουθήσει με το αυτοκίνητό της η Ειρήνη Λαγούδη την ημέρα που εξαφανίστηκε.
          Σύμφωνα με πληροφορίες, στα βίντεο έχει καταγραφεί η πορεία του αυτοκινήτου της. Το όχημα εμφανίζεται να περνά το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου που εξαφανίστηκε η 44χρονη, από το Παναιτώλιο με κατεύθυνση την Παραβόλα. Το αυτοκίνητό της φαίνεται να κατευθύνεται προς το σημείο της λίμνης που βρέθηκε νεκρή.
        Οι Αρχές που επεξεργάζονται τις εικόνες από κάμερες ασφαλείας και χειρίζονται την υπόθεση έχουν συμπληρώσει το παζλ των κινήσεων της 44χρονης, το περασμένο Σάββατο που έχασε τη ζωή της.

        Όλα ξεκινούν το πρωί του Σαββάτου που φεύγει από το σπίτι της, στην Κατοχή και πηγαίνει σε συνεργείο του Αγρινίου. Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι κάμερα ασφαλείας πιάνει το αυτοκίνητό της να φεύγει από το Αγρίνιο με κατεύθυνση την Κατοχή. Η 44χρονη όπως αποκαλύπτεται από μαρτυρίες σταμάτησε να πάρει γλυκά για τη γιορτή του γιου της και επέστρεψε σπίτι. Κάποια στιγμή έφυγε και πάλι χωρίς να ενημερώσει κανέναν για το πού πάει.
  Από το στίγμα του κινητού της φαίνεται να εμφανίζεται στον Άγιο Κωνσταντίνο και στη συνέχεια στο Παναιτώλιο, κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρή.
        Και μπορεί η ιατροδικαστική έκθεση να κάνει λόγο για «θάνατο από εισπνοή αιθάλης» και να συγκλίνει στην αυτοχειρία, όμως οι δικοί της άνθρωποι επιμένουν πως ο θάνατός της είναι καθαρά δολοφονική πράξη τον οποίο προκάλεσε άγνωστο άτομο κλείνοντάς της «ραντεβού θανάτου».
      «Αν ήθελε πραγματικά να αυτοκτονήσει θα μπορούσε να το κάνει και εδώ, στα χωράφια της. Δεν αυτοκτόνησε η Ειρηνούλα μας, τη δολοφόνησαν. Δεν ήταν από τους ανθρώπους που θα άφηνε τα τρία της παιδιά ορφανά», λένε στο protothema.gr συγγενείς της 44χρονης γυναίκας.
       Οι δικοί της άνθρωποι, που δεν θέλουν η υπόθεση να μπει στο αρχείο από την αστυνομία, ζητούν επιτακτικά απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα.Το πιο βασικό από αυτά, είναι «πού βρίσκεται το κινητό της τηλέφωνο» και γιατί δεν έχει βρεθεί ακόμα παρόλο που λίγο πριν το θάνατο της, η Ειρήνη Λαγούδη εμφανίζεται να στέλνει δύο γραπτά μηνύματα, το ένα σε στενό συγγενικό της πρόσωπο και το άλλο στον άνθρωπο με τον οποίο φέρεται να είχε συνάψει ερωτική σχέση.


protothema.gr
http://www.agriniopress.gr/
https://xiromeronews.blogspot.gr/

Σχόλια