Ειρήνη Λαγούδη: Ανατροπή στο θρίλερ - Βίντεο ντοκουμέντο «δείχνει» αυτοκτονία (vid)


ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ - ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ

 Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης μητέρας, Ειρήνης Λαγούδη, από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας πυροδοτεί ένα βίντεο ντοκουμέντο το οποίο ήρθε στο φως και αλλάζει, όπως όλα δείχνουν, τα δεδομένα σε αυτή την υπόθεση που συγκλονίζει εδώ και μερικές εβδομάδες το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, στο βιντεοσκοπημένο υλικό απεικονίζεται η 44χρονη γυναίκα να γεμίζει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό από πρατήριο υγρών καυσίμων, λίγη ώρα προτού χαθούν τα ίχνη της.
Κατόπιν, σύμφωνα πάντα με το βίντεο, η ίδια φεύγει από το βενζινάδικο και η αμέσως επόμενη καταγραφή της που γίνεται από κάμερα ασφαλείας τη δείχνει να βρίσκεται πολύ κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα.
Σύμφωνα με τις Αρχές, αυτό ήταν και το σημείο, όπου εντοπίστηκε την αμέσως επόμενη ημέρα νεκρή, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, έχοντας δίπλα της το ίδιο μπιτόνι που γέμισε από το βενζινάδικο.
Υπενθυμίζεται πως όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό της 44χρονης γυναίκας, ήταν γεμάτη πετρέλαιο, αλλά και το πίσω κάθισμα ήταν ποτισμένο με αυτό. Εξάλλου, σημειώνεται πως η ιατροδικαστική εξέταση έκανε λόγο από την πρώτη στιγμή για αυτοκτονία, με τον θάνατό της να οφείλεται σε εισπνοή αιθάλης, η οποία προήλθε από την καύση του πετρελαίου.
Την ίδια στιγμή και παρά το γεγονός ότι η οικογένειά της επιμένει στο ενδεχόμενο της δολοφονίας, οι αστυνομικές αρχές φαίνεται πως προσανατολίζονται περισσότερο προς το ενδεχόμενο η Ειρήνη Λαγούδη να αυτοκτόνησε, εξαιτίας και των στοιχείων που υπάρχουν, ότι η ίδια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στην προσωπική ζωή της.
Σε αυτό το σενάριο φαίνεται να συνηγορούν και τα δύο γραπτά μηνύματα (SMS), που ίδια είχε στείλει στον πρώην σύντροφό της και στα οποία τον αποχαιρετούσε, λέγοντάς του πως θα τα πουν στην άλλη ζωή.

http://www.newsbomb.gr/

Σχόλια