ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μεγάλη συγκέντρωση στην ΚΑΤΟΥΝΑ: Να μην κλείσει η Τράπεζα Πειραιώς! (ΦΩΤΟ)

xiromeritis | 4:33 μ.μ. | 0 σχόλια
             Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από τo τραπεζικό κατάστημα στην Κατούνα, πραγματοποίησαν οι κάτοικοι ζητώντας να μην κλείσει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.
       Για μια και πλέον ώρα, σήμερα το πρωί οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι από όλη την περιοχή, άνδρες γυναίκες και μαθητές, συνταξιούχοι, καταστηματάρχες απαίτησαν να μην κλείσει το κατάστημα, που εξυπηρετεί όχι μόνο τους κάτοικους της Κατούνας, αλλά και τους κατοίκους των γύρω χωριών Κωνωπίνα, Τρύφος, Αετός, Κομπωτή, Παπαδάτος, Φυτείες και ζητούν από την διοίκηση της Τράπεζας να ανακληθεί η απόφαση για το "λουκέτο" στην Τράπεζα!
     Στην εκδήλωση μίλησαν ο Βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραίτης, ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρας Στούπας και ο Τοπικός Σύμβουλος Κατούνας Πάνος Καλογιάννης και απαίτησαν να διατηρηθεί το κατάστημα της Κατούνας για να εξυπηρετείται ο κόσμος. Επίσης ο Βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραίτης δεσμεύτηκε ότι τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει Ερώτηση το ψήφισμα των συγκεντρωθέντων στη Βουλή.
         Ηδη ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας με ψήφισμα του ζητάει να μην κλείσει το κατάστημα της Τράπεζας που υπάρχει στην Κατούνα που εξυπηρετεί τους κατοίκους και η Τοπική Κοινότητα Κατούνας έχει συγκεντρώσει ήδη πολλές εκατοντάδες υπογραφές, ενώ προγραμματίζει και άλλες κινητοποιήσεις....

http://xiromeronews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_76.html

      
ΒΙΝΤΕΟ.....


        

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...