ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Οξύτατη επίθεση Βασίλη Κικίλια στην κυβέρνηση – Μεγάλη συνέντευξη στη «Σ»

xiromeritis | 12:25 μ.μ. | 0 σχόλια

Οξύτατη επίθεση Βασίλη Κικίλια στην κυβέρνηση – Μεγάλη συνέντευξη στη «Σ» (ΗΧΗΤΙΚΟ)Οξύτατη επίθεση Βασίλη Κικίλια στην κυβέρνηση. Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση με αιχμές τα εθνικά θέματα, τους χειρισμούς της στην υπόθεση «Novartis», καθώς και τα θέματα οικονομίας, εξαπέλυσε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Συνείδηση» ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. και Βουλευτής Α΄ Αθήνας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος περιόδευσε για δύο ημέρες στην Αιτωλοακαρνανία με την ιδιότητα του Υπευθύνου της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα στην Δυτική Ελλάδα.

Συνέντευξη στον Σωκράτη Τσόμπο
Πιο αναλυτικά η συνέντευξη έχει ως εξής:
Σκοπός της επίσκεψης
  • Επισκέφθηκα την Αιτωλοακαρνανία, και θα επιστρέψω και με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, γιατί θεωρούμε ότι η Δυτική Ελλάδα, δεν είναι η τελευταία τρύπα της φλογέρας, αλλά αντίθετα είναι μεγάλος παραγωγικός μοχλός ανάπτυξης και παράδειγμα για όλη την υπόλοιπη χώρα. Με ενδιαφέρον άκουσα δημάρχους, φορείς, αστυνομικούς διευθυντές, πυροσβεστικό σώμα, αλλά και πολίτες, όπως εκφράζονται από συλλόγους, καθώς και ανθρώπους της αγοράς και της πραγματικής οικονομίας για το τι αντιμετωπίζει ο Νομός και ποια είναι τα ιδιαίτερα προβλήματα. Η Νέα Δημοκρατία, πέρα από το γενικό πρόγραμμα το οποίο έχει, την πάση θυσία μείωση της φορολογίας, τη μείωση των δαπανών, την προσέλκυση επενδυτών, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, μεταρρυθμίσεων, επιχειρεί να έχει συγκεκριμένη ατζέντα, ελκυστικές και ρεαλιστικές λύσεις για το Νομό, ώστε να μπορέσουμε μετεκλογικά να τις κάνουμε πράξεις, για να ξαναφτιάξει η ευθεία γραμμή, μεταξύ πολιτών και πολιτικών.
Πολιτικό περιβάλλον
    • Ζούμε μέσα σε ένα δυσμενές περιβάλλον που έχει δημιουργήσει ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο, ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, μετά την υφαρπαγή της ψήφου των Ελλήνων με ασύστολα ψέματα, τα οποία είπαν προεκλογικά και πρέπει να τα θυμίζουμε στον κόσμο, να μην τα ξεχνάει, της διαγραφής των μνημονίων, της διαγραφής των δανείων από τις τράπεζες, της επαναφοράς των μισθών και των συντάξεων στην προ κρίση εποχή. Χρέωσαν τη χώρα 200 δις, όπως λένε οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι. Έκλεισαν τις τράπεζες. Εκχώρησαν την περιουσία των Ελλήνων για 100 χρόνια σε ξένους, με το υπερταμείο. Έδωσαν τις τράπεζες σε ξένες διοικήσεις. Και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να καταστρέφουν την μεσαία τάξη, παραγωγική τάξη, την πρωτογενή παραγωγή, να υπερφορολογούν και στα εθνικά θέματα να ακολουθούν μια πολιτική τέτοια, η οποία έχει ανοίξει όλα τα μέτωπα και η οποία κατά τη γνώμη μας θα οδηγήσει σε εθνική ήττα και σε εθνική ταπείνωση. Σ’ αυτή την εικόνα, εμείς έχουμε να αντιπροτείνουμε ελπίδα και αλήθεια. Ελπίδα γιατί η Ν.Δ. είναι πρώτο κόμμα, είναι πολύ μπροστά στις δημοσκοπήσεις, μιας και αγκαλιάζει τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων.

    Αυτοδυναμία της Ν.Δ.
  • Εμείς θα παλέψουμε για τον τελευταίο σταυρό, για την τελευταία ψήφο και για τον τελευταίο συμπολίτη μας τον οποίο θέλουμε να πείσουμε ότι πραγματικά είμαστε εναλλακτικοί, διαφορετικοί και αποτελούμε την ελπιδοφόρα λύση για τη χώρα. Βλέπετε ότι με πολύ μεγάλη φειδώ και προσοχή η Ν.Δ., ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλα τα στελέχη, υπόσχονται πολύ λίγα. Είναι όλα βάσει προγράμματος κοστολογημένα, έχουν όμως μια κινητήριο δύναμη. Την πάση θυσία μείωση της φορολογίας σε όλους. Στον ΕΝΦΙΑ, στις επιχειρήσεις, στα φυσικά πρόσωπα, στο ΦΠΑ που το είχαμε ξανακάνει. Έχουμε δώσει δείγματα γραφής, άρα πρέπει να έχει πίστη σε αυτό ο Έλληνας. Γι’ αυτό οργώνουμε όλη την Ελλάδα, γι’ αυτό είμαι κι εγώ εδώ, για να συζητήσουμε με τους ανθρώπους που είναι μέσα στην οικονομία και οι οποίοι ξέρουν πολύ καλά όπως κι εμείς ότι η πολιτική μας θα είναι ανάσα, μαζί με τις μεταρρυθμίσεις, έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας κυρίως για τα νέα παιδιά.
kikilias
Έξοδος από το μνημόνιο
  • Αυτό είναι το ψέμα του Τσίπρα, μας λέει ότι θα βγούμε από τα μνημόνια έως το τέλος του καλοκαιριού, ενώ έχει ήδη ενεχυριάσει το μέλλον της χώρας. Έχει δεσμευθεί για πρωτογενή πλεονάσματα μέχρι το 2060, έχει υποθηκεύσει την δημόσια περιουσία μας για 100 χρόνια, και πολλά άλλα δυστυχώς, τα οποία τα ανακαλύπτει κανείς μέρα με τη μέρα. Εμείς λέμε ότι σε αυτό το δύσκολο τοπίο, σε πολύ πιο κρίσιμες εποχές, θα τα ξανακαταφέραμε. Η ελληνική κοινωνία θεωρώ ότι είναι πια πολύ πιο ώριμη και όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών, που εμείς πιστεύουμε ότι θα είναι μέσα στο 2018, θα απαντήσει στα ψεύδη του Τσίπρα και Καμμένου.
Αιγαίο – Ελληνοτουρκικά
  • Η Ν.Δ. δεν θα επιτρέψει μαζί με τον ελληνικό λαό να υπάρξουν εκπτώσεις στα εθνικά μας θέματα. Γιατί ο Έλληνας άντεξε την κρίση, τα μνημόνια, έβαλε το χέρι στην τσέπη για πολλά χρόνια και το υπέμεινε, αλλά εκχωρήσεις και ήττες στα εθνικά θέματα δεν θα ανεχθεί. Ως προς το Αιγαίο, για μήνες έχουμε καταγγείλει με επίκαιρες ερωτήσεις, επερωτήσεις, στη Βουλή με δημόσιες τοποθετήσεις, ότι η κυβέρνηση βαδίζει σε ολισθηρό λάθος, σε επικίνδυνο δρόμο. Ανησυχούμε για την κατάσταση όπως εξελίσσεται. Από την άλλη έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους άντρες και τις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων.
  • Μας απασχολεί και μας ανησυχεί ο τρόπος με τον οποίο εκδηλώνεται η Τουρκική επιθετικότητακαι ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά η ελληνική κυβέρνηση. Έχουμε επανειλημμένως κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, δεν έχουμε εισακουστεί και οφείλουμε να καταθέσουμε δημοσίως ότι κάνουμε ότι μπορούμε, ειδικά ο Κ. Μητσοτάκης στο εξωτερικό, για να προασπίσουμε τα εθνικά μας δικαιώματα με εμπεριστατωμένη και πολύ υπεύθυνη πολιτική. Ο Κ. Μητσοτάκης φοράει τη φανέλα της Εθνικής ομάδος στο εξωτερικό. 
Υπόθεση Novartis
Παγκόσμιο σκάνδαλο υπάρχει με τη Novartis και με άλλες φαρμακευτικές εταιρείες. Από εκεί και πέρα η κυβέρνηση πανικόβλητη και βλέποντας στα συγκλονιστικά συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας σύσσωμη την ελληνική κοινωνία απέναντί της, έπρεπε να κάνει κάτι για να αλλάξει την ατζέντα την πολιτική. Ο κ. Τσίπρας πήρε από το ψυγείο το θέμα Novartis, έστησε κατηγορητήρια στους πολιτικούς του αντιπάλους, και τους έβγαλε συλλήβην όλους στα μανταλάκια. Είναι ότι πιο πρόστυχο πολιτικά έχω δει στην μεταπολίτευση στην Ελλάδα. Φυσικά και είναι εμφανές από τις καταθέσεις και ομιλίες των φερομένων ως εμπλεκομένων στη Βουλή, ότι είναι μια σκευωρία πρώτου μεγέθους. Δεν μπόρεσε η κυβέρνηση ούτε στοιχειωδώς τα προσχήματα να κρατήσει έστω και μία μέρα μέσα στη Βουλή, αποδεικνύοντας το οτιδήποτε. Αντιθέτως, είναι τόσο γελοίες οι κατηγορίες, έτσι όπως αποδίδονται, και τόσο επιτυχημένα όλοι οι εμπλεκόμενοι τις κατέρριψαν, που τίθεται θέμα πλέον για την αξιοπιστία της κυβέρνησης και επίσης για τον τρόπο με τον οποίο έχουν μηχανευτεί τρόπους για να διαπλέκονται όπως δεν πρέπει, και απαγορεύει το Σύνταγμα οι τρεις εξουσίες, η νομοθετική, η εκτελεστική και η δικαστική. Εδώ εγείρονται ερωτήματα από τη Ν.Δ. για τον τρόπο με τον οποίο έχουν λειτουργήσει κάποιοι και θέλω να πω ότι αυτή η ιστορία δεν θα αφεθεί έτσι. Η Ν.Δ. θα φτάσει μέχρι το τέλος για να διερευνήσει αν κάποιοι έχουν παραβεί το καθήκον τους, τις υποχρεώσεις τους και τους όρκους τους, προκειμένου, όχι να βρεθεί και να χυθεί άπλετο φώς όπως η κοινωνία θέλει σε ένα σκάνδαλο, αλλά για να εμπλακούν οι πολιτικοί τους αντίπαλοι.

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...