Πολύ όμορφη η Χοροεσπερίδα του συλλόγου ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΩΝ Ξηρομέρου στα «Αγρίμια» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)








ΒΙΝΤΕΟ 1...


ΒΙΝΤΕΟ 2...
       Πραγματοποιήθηκε η πολύ όμορφη χοροεσπερίδα του Συλλόγου Απανταχού ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΩΝ Ξηρομέρου "Ο Άγιος Ιωάννης", την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, στο μουσικό κέντρο «ΑΓΡΙΜΙΑ», στην Αθήνα. 
        Η εκδήλωσε ξεκίνησε με την προβολή μικρής ταινίας-ντοκιμαντέρ που ήταν ένα οδοιπορικό στην ιστορία του Προδρόμου σε σκηνοθεσία του Ιωάννη Αγγέλη με αφήγηση του Μπάμπη Τσελεπή και η οποία ενθουσίασε και εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκόμενους........

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ....



     Αμέσως μετά έγινε η καθιερωμένη κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε ο αξιοσέβαστος Ιερέας π. Βασίλειος Πόπης. Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Διον. Νικολές ο οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. 
    Την εκδήλωση χαιρέτησαν  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης  Στεργίου,  ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δήμου Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας, ο πρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και τέχνης Μπάμπης Τσελεπής και ο σκηνοθέτης του εκπληκτικού ντοκυμαντερ Ιωάννης Αγγέλης.
         Στη συνέχεια με φοβερό κέφι, χορό και διασκέδαση ανέβηκε το κέφι στα ύψη με τος καλύτερους παραδοσιακούς τραγουδιστές, την υπέροχη ατμόσφαιρα και παρέα.


          Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: ο πρωθιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά Πόπης Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου, ο Γραμματέας Αθανάσιος Γεροδημήτρης και από το Κ.Σ. ο Δημήτρης Κοθρούλας, ο Περικλής Μωραίτης, ο Βασίλης Μπουρνάζος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δήμου Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας,  ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου Γιάννης Ζορμπάς,  ο πρόεδρος του Συλλόγου Ρίγανης Νίκος Γεραντώνης, απο το σύλλογο Αγραμπελιωτών ο Πρόεδρος Δημήτρης Μπολίκας, ο πρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και τέχνης  Μπάμπης Τσελεπής και ο Γιώργος Τσέλιος, από τον Περιβαλλοντικό σύλλογο Χρυσοβίτσας ο π. Πρόεδρος Γεράσιμος (Μάκης) Ζορμπάς, από το σύλλογο Θυρρείου η Ελευθερία Σώζου, κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ....

http://xiromeronews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_50.html#more

















































































































Σχόλια