Κατούνα: Η Τράπεζα Πειραιώς αποχωρεί – Διάλογος των κατοίκων με εκπρόσωπο της Εθνικής Τράπεζας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Κατούνα: Η Τράπεζα Πειραιώς αποχωρεί – Διάλογος των κατοίκων με εκπρόσωπο της Εθνικής Τράπεζας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημαρχείο Κατούνας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση κατοίκων και συζητούν με τον Διευθυντή της Εθνικής Αμφιλοχίας και τον περιφερειακό της Εθνικής κ. Γρανίτσα και ψάχνουν κάποια λύση για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην περιοχή της Μεδεώνος.
Από την πλευρά του ο Δήμος παραχωρεί στην Εθνική στο Δημαρχείο χώρο να ανοίξει υποκατάστημα όπως ανέφερε ο κ. Στούπας. Ενώ οι εκπρόσωποι της Εθνικής ανέφεραν πως θα εξετάσουν το θέμα και θα απαντήσουν σύντομα, αλλά το σίγουρο είναι πως θα βάλουν μηχάνημα ΑΤΜ. Μην ξεχνάμε πως οι κάτοικοι είχαν βγάλει ψήφισμα διαμαρτυρίας με υπογραφές που έλεγαν πως θα πάνε σε άλλη τράπεζα, δείτε πιο κάτω.
Στην συνάντηση συγκέντρωση είναι καλεσμένος ο διευθυντής της Εθνικής Αμφιλοχίας όπως και ο περιφερειακός της Εθνικής κ. Γρανίτσας μαζί με τον αναπληρωτή Δήμαρχο Κ. Στούπα και τον πρόεδρο της Κατούνας Καφρίτσα Θωμά και τους άλλους προέδρους των χωριών αλλά και δημοτικών συμβούλων. Απ’ ότι μας ενημέρωσαν η Πειραιώς έκλεισε από σήμερα και οι υπάλληλοι μαζεύουν τα πράγματά τους
katouna1
katouna2
katouna3
katouna5
katouna4
katouna6
katouna12
katouna7
katouna8
katouna9
katouna10
katouna11

Πηγή: xiromeronews

Σχόλια