ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Όλγα Κεφαλογιάννη από την Πάτρα: Όλα είναι σκευωρία και συνομωσία

Webmaster | 10:12 π.μ. | 0 σχόλια

Όλγα Κεφαλογιάννη από την Πάτρα: Όλα είναι σκευωρία και συνομωσία  Επίθεση στην κυβέρνηση

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από την Πάτρα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχης Πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του συναδέλφου της βουλευτή Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, με τον τίτλο, «Η χώρα που πληγώναμε, κρίσεις μέσα στην κρίση».

Όπως είπε, «εσχάτως υπάρχει μία υπόθεση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της σκευωρίας, όμως δεν μιλάω για το σκάνδαλο Novartis, αλλά μιλάω για το άλλο σκάνδαλο, την συνομωσία για την σπίλωση του πολιτικού συστήματος της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και την προσπάθεια απαξίωσης των πολιτικών, της Δικαιοσύνης και του συνόλου των θεσμών».
«Αυτή η ιστορία», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «βάζει σε νέες περιπέτειες την χώρα και προσπαθεί να μας γυρίσει σε εποχές διχασμού και πόλωσης, συμπαρασύροντας μαζί της τα πάντα».
Συνεχίζοντας η Όλγα Κεφαλογιάννη, είπε ότι «καθημερινά αποδεικνύεται ότι όλες οι αρχές και οι αξίες του κράτους δικαίου είναι εχθροί της κυβέρνησης και βρίσκονται υπό διωγμό», προσθέτοντας: «Η ίδια η Δικαιοσύνη, το Συμβούλιο της Επικρατείας για παράδειγμα, δια στόματος Πρωθυπουργού θεωρείται θεσμικό εμπόδιο, διότι αντιτίθεται με τις αποφάσεις του στην ανομία της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».
Μάλιστα, όπως ανέφερε σε αυτό το σημείο, «έχουν την κυβέρνηση, αλλά θέλουν την εξουσία μάς λένε με σοκαριστική ειλικρίνεια και έτσι στην Ελλάδα κλονίζεται για πρώτη φορά από το 1974 και μετά η έννοια του κράτους δικαίου.»
Αυτό, σύμφωνα με την Όλγα Κεφαλογιάννη, «είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό και σοβαρό, είναι δηλαδή οι κρίσεις μέσα στην κρίση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το βιβλίου του Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, κρίσεις που διασπείρωνται παντού, γιατί η κυβέρνηση φέρει ακέραιη την ευθύνη για την οικονομική καθίζηση της χώρας και τον μαρασμό της πραγματικής οικονομίας».
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...