Στρατόπεδο Μεσολογγίου: Διαψεύδονται τα περί μετατροπής του σε Hotspot

Στρατόπεδο Μεσολογγίου: Διαψεύδονται τα περί μετατροπής του σε Hotspot
Περίεργες πληροφορίες… διακινήθηκαν μέσω του διαδικτύου!

Η ώρα της κατάργησης των κέντρων νεοσυλλέκτων έφτασε! Έτσι, από την επόμενη ΕΣΣΟ (2018 Β ΕΣΣΟ), που μπαίνει τον Μάρτιο, οι νέοι οπλίτες θα παρουσιάζονται στα Σημεία Υποδοχής. Στη λίστα των στρατοπέδων που καταργούνται συμπεριλαμβάνεται και το 2/39 Σ.Ε. Μεσολογγίου, ένα από τα πλέον ιστορικά στρατόπεδα της χώρας, για το οποίο φορείς και σύλλογοι τις τελευταίες ημέρες έχουν ανέβει στα κεραμίδια, ζητώντας την ανάκληση της απόφασης από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Και σαν να μην έφτανε μάλιστα το λουκέτο στο στρατόπεδο Μεσολογγίου –για το οποίο υπάρχουν δεσμεύσεις ότι θα μετατραπεί σε Μουσείο Στρατού– τις τελευταίες ώρες διακινήθηκαν στο διαδίκτυο πληροφορίες ότι το καλοκαίρι σχεδιάζεται η μετατροπή των κέντρων νεοσυλλέκτων σε Hotspots. Μία πληροφορία που όμως διαψεύδεται κατηγορηματικά τουλάχιστον από τον Δήμαρχο Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε το θέμα, ήρθε σε άμεση επαφή με παράγοντες και στελέχη του Υπουργείου.
«Πράγματι, πληροφορήθηκα κι εγώ για το συγκεκριμένο δημοσίευμα στο διαδίκτυο. Δεν έχω όμως καμία πληροφορία προς αυτή την κατεύθυνση καθώς σε επικοινωνία που είχα με αρμόδιους παράγοντες μου διαψεύστηκε κατηγορηματικά» δήλωσε στη «Σ» ερωτηθείς για το θέμα ο κ. Καραπάνος.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι όσο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν δίνει ένα πιο σαφές στίγμα αναφορικά με τον σχεδιασμό του για τα συγκεκριμένα στρατόπεδα και δεν ξεκαθαρίζει ευθέως, τόσο δίνει τροφή για διακίνηση κάθε είδους φήμης και σεναρίου.
Νίκος Αγγελόπουλος

Σχόλια