ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγρίνιο: Φίδια κόβουν βόλτες στα μπαλκόνια

xiromeritis | 10:50 μ.μ. | 0 σχόλια

Τα φίδια που ζουν σε αστικά κέντρα είναι ακίνδυνα
Ακόμη και σε μπαλκόνι τρίτου ορόφου ανέβηκαν φίδια στο Αγρίνιο αναζητώντας τροφή και προκαλώντας πανικό. Οι ειδικοί πάντως εξηγούν στο Star ότι τα φίδια που ζουν σε αστικά κέντρα είναι ακίνδυνα.
Η γυναίκα στο Αγρίνιο τρομοκρατήθηκε αντικρίζοντας το φίδι στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου και ζήτησε βοήθεια. Οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας αποδείχτηκαν πιο ψύχραιμοι. Ένας νεαρός βγήκε στο μπαλκόνι και το έπιασε.
Το φίδι ανέβηκε στο μπαλκόνι πιθανότατα από την υδρορροή για να βρει ποντίκια να φάει. Ο νεαρός το έβαλε σε ένα τσουβάλι και το άφησε πίσω στην φύση.
Το ίδιο συνέβη και σε άλλο σπίτι πάλι στο Αγρίνιο. Κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική και ειδοποιήθηκε εθελοντής της Προστασίας Άγριας φύσης ο οποίος το περισυνέλλεξε.
Είναι άκακα τα φίδια που κυκλοφορούν στις πόλεις

Δηλητηριώδες φίδι είναι η οχιά την οποία όμως βρίσκουμε μόνο στη εξοχή. Σε περίπτωση που δαγκώσει κάποιον πρέπει να πάει αμέσως στο νοσοκομείο.


πηγη:https://katounanews.blogspot.gr/

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...