ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μία ιδιαίτερη τιμή για έναν Αιτωλοακαρνάνα Αξιωματικό του καθήκοντος

xiromeritis | 8:29 μ.μ. | 0 σχόλια

Έχει αλήθεια σημασία η δημόσια αναγνώριση; Για τους περισσότερους όχι. Εκτιμούν-και σωστά-πως όταν πράττουν το καθήκον τους η όποια τιμή απονέμεται από την ίδια τους την συνείδηση. Και πολύ σωστά λένε, πως όταν η συνείδησή σου είναι ήρεμη έχοντας πράξει το καθήκον σου, τότε η δημόσια αναγνώριση έπεται με χιλιομετρική απόσταση.

Όμως και αυτή έχει την αξία της. Όπως για τον Ναυπάκτιο, Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Ταξίαρχο Νίκο Κοτρωνιά, ο οποίος δουλεύοντας αθόρυβα, ουδέποτε ζήτησε καταφύγια στην «σκιά» των δαφνών της δημοσιότητας. Δεν περνά όμως απαρατήρητη στην κοινή γνώμη αυτή η προσφορά. Πρόσφατα τιμήθηκε (μαζί με πολλούς άλλους) σε εκδήλωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας για την προσφορά του στην αστυνόμευση και την ασφάλεια της περιοχής.
Απλή η αναφορά με την σκοπιμότητα-και μόνο- της καταγραφής. Σεμνά και χωρίς πολλά άλλα που δεν χρειάζεται να τα ξέρουν οι πολλοί, όταν το πρώτο μέλημα του ανδρός είναι η εκτέλεση του καθήκοντος και μόνο.
tempo24.gr

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...