ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σ.ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ

xiromeritis | 8:03 μ.μ. | 0 σχόλια

Σ.Καραγκούνης: Από την Πάτρα στο Μεσολόγγι το Τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙΘετικές χαρακτηρίζει τις  εξελίξεις στο Τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας με ανάρτηση του   στο facebook ο πρώην διευθυντής του γραφείου του Υπουργείου Υποδομών, Σταύρος Καραγκούνης.
Ειδικότερα επισημαίνει τα εξής «Θετικές εξελίξεις για το Τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Σταθερή θέση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας παρά τις κινήσεις που επιδιώκουν ανατροπή των όσων προβλέπονται για το συγκεκριμένο τμήμα του ΤΕΙ. Το Τμήμα θα μεταφερθεί από Πάτρα στο Μεσολόγγι όπως προβλέπεται από το προεδρικό διάταγμα. Ο συλλογικός αγώνας για ανασυγκρότηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζεται».


πηγη:http://www.agriniosite.gr

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...